Ky’s Kiekjes van Juni

ky's kiekjes van juni

Ky’s Kiekjes van juni, een rubriek waarin ik jullie per artikel meeneem in mijn afgelopen maand door middel van, tja, kiekjes. Foto’s die eigenlijk geen toevoeging nodig hebben maar direct laten zien dat zij bij de hoogtepunten hoorden van de afgelopen maand. Het is ook wel eens lekker om niet naar mijn onzin te luisteren maar om gewoon door mijn foto’s te scrollen.

In juni is er veel gebeurd. Ik werd uitgenodigd voor evenementen voor bloggers, dook de keuken weer in voor verschillende recepten, ging een weekendje naar Maastricht en had een onwijs mooie bruiloft. Gelukkig heb ik al deze mooie dagen gefotografeerd en kan ik deze herinneringen voor altijd terugzien en vandaag ook delen met jullie!

 

ky's kiekjes van juni

ky's kiekjes van juni

ky's kiekjes van juni

ky's kiekjes van juni

ky's kiekjes van juni

ky's kiekjes van juni

ky's kiekjes van juni

ky's kiekjes van juni

ky's kiekjes van juni ky's kiekjes van juni

ky's kiekjes van juni

ky's kiekjes van juni

ky's kiekjes van juni ky's kiekjes van juni

ky's kiekjes van juni ky's kiekjes van juni ky's kiekjes van juni ky's kiekjes van juni ky's kiekjes van juni

ky's kiekjes van juni ky's kiekjes van juni ky's kiekjes van juni ky's kiekjes van juni ky's kiekjes van juni

Bekijk ook: Ky’s kiekjes van Mei

Wat is juni toch weer snel voorbij gegaan.. net als deze ky’s kiekjes van juni. De echte zomermaand gaat beginnen, juli. Een maand waarin ik op vakantie ga, veel festivalletjes ga pakken en vooral ga genieten van de zomer. Voor meer foto’s en wat meer tekst kun je mij natuurlijk volgen op Instagram!

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge