een nieuwe rubriek: ky’s kiekjes van mei

ky's kiekjes mei

Het wordt weer eens tijd voor een nieuwe rubriek, vind je niet? Sinds een aantal maanden houd ik mij netjes aan mijn blogpost-schema waarin ik vertelde dat je iedere maandag een TAG, iedere woensdag een Blogtips en op de vrijdag een Sparkly Specials kunt verwachten. Helemaal leuk, al vind ik het ook niet erg om soms een dagje over te slaan of juist totaal iets anders te posten. Maar de uitdaging om nieuwe dingen te schrijven valt hierdoor wel een klein beetje weg. De laatste tijd schrijf ik natuurlijk veel persoonlijker en gaat niet iedere blogpost meer over voeding of sport. Maar toch, er moest iets veranderen.

Vanaf vandaag voeg ik daarom een nieuwe rubriek toe aan mijn lijstje; Ky’s Kiekjes. Een rubriek waarin ik jullie per artikel meeneem in mijn afgelopen maand door middel van, tja, kiekjes. Foto’s die eigenlijk geen toevoeging nodig hebben maar direct laten zien dat zij bij de hoogtepunten hoorden van de afgelopen maand. Het is ook wel eens lekker om niet naar mijn onzin te luisteren maar om gewoon door mijn foto’s te scrollen.

Bij de foto’s zal ik natuurlijk wel toelichten waar het kiekje is geschoten. Deze rubriek komt niet wekelijks terug, maar alleen op de eerste van iedere maand.

Enjoy!

TV OPNAMES TOPCHEF ACADEMY

ky's kiekjes mei

ky's kiekjes mei

ky's kiekjes mei

ky's kiekjes mei

 

SELFIE WITH LE BF

ky's kiekjes mei

 

DETOX LIFE

ky's kiekjes mei     ky's kiekjes mei

 

 

THANK GOD IT’S FRIDAY

ky's kiekjes mei

 

WITH THE OTHER BF

ky's kiekjes mei

 

 

FOOD MAKES US HAPPY

ky's kiekjes mei

 

 

HOLD ON TIGHT

ky's kiekjes mei

 

 

WIJ DEDEN IETS SUPER COOLS

ky's kiekjes mei ky's kiekjes mei ky's kiekjes mei

 

 

DAGJE VAREN NAAR AMSTERDAM

ky's kiekjes mei ky's kiekjes mei

ky's kiekjes mei ky's kiekjes mei

 

 

FAMILY LOVE

ky's kiekjes mei

En, wat vind je ervan? Zie jij iedere eerste van de maand een blogpost als deze wel zitten of denk je van ‘stop nu het nog kan Ky’? Laat het mij vooral weten! Ik ben in ieder geval razend enthausiast en kan niet wachten tot de volgende Ky’s Kiekjes!

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Farah
    juni 3, 2017 at 8:48 am

    Wat een leuke fotos!

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge