Kyara Esteva

Kyara

Mijn naam is Kyara Esteva, ik ben 21 prachtige lentes jong, zit vol Spaans temperament, ben een handbalspeelster en barst van de creativiteit die ik hier op mijn blog én op mijn YouTube kanaal kan uiten.

Als die-hard foodie probeer ik via mijn blog alle interessante ins and outs over voeding en gezondheid te delen met mijn lezers. Naast mijn onstilbare honger naar alle nieuwtjes over deze onderwerpen, schrijf ik met een vleugje sarcasme ook over mijn eigen belevenissen. Aangezien ik ook een fulltime sukkel ben, alles eet wat los en vast zit en daarnaast ook minimaal vier keer per week in de sportschool met gewichten gooi, bezit ik genoeg leuks om over te schrijven. Daarnaast weet ik niet hoe je quinoa uitspreekt, draag ik altijd verschillende sokken, vermoord ik geen muggen en breek ik mijn paracetamol in vier stukjes.

Gelukkig en gezond zijn en me daarnaast ook fijn kunnen voelen in mijn lichaam, vind ik ook erg belangrijk. Want wanneer je je vanbinnen goed voelt, straal je van de buitenkant. Ik spendeer graag tijd aan de belangrijke mensen om mij heen en geniet van alle mooie moment in het leven, maar de mindere tijden omarm ik evengoed. Ik leer, groei, geniet en leef. En dat deel ik hier, op mijn persoonlijke blog!

Weekplanning
Op dit moment probeer ik iedere werkdag om 07.00 een blogpost te publiceren en iedere zondag een YouTube video. Heb jij je al geabonneerd op mijn YouTubekanaal?

 

Best gelezen blogs

Lieve mama
Waarom ik hardlopen kut vind
Het echte leven achter de perfecte Instagram feed
De dingen die je wilt weten maar niet durft te vragen
Mijn bucketlist met 54 dingen die ik nog wil gaan doen
Hoi Meg, nog even over mijn nepvolgers op Instagram

Genoeg over mij! Ik wens je veel leesplezier en laat vooral een berichtje achter. Vind ik super leuk!

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

 

Reacties

Reacties