Iphone 8 Plus bestellen ging niet zo soepeltjes

Iphone 8 plus

27 Augustus werd ik wakker met een email in mijn inbox van KPN met de melding dat ik mijn abonnement al vanaf 4 maanden voor mijn verloopdatum kon gaan verlengen. Eindelijk, mijn mobiel kan namelijk echt niet meer. In de mail stond dan wel dat ik een persoonlijk verlengingsaanbod zou krijgen, maar ik kreeg al mee op het KPN forum dat je als klant precies hetzelfde betaald als nieuwe klant van KPN. Een beetje vreemd aangezien ik al bijna 8 jaar klant ben bij KPN, maar wat doe je eraan.

Ik wist dus eigenlijk al dat mijn persoonlijke verlengingsaanbod precies niets qua korting met zich mee zou brengen. Met dat in mijn achterhoofd begon ik mijzelf online te oriënteren op andere providers die niet zo onwijs duur zijn als KPN. Ik zou dan wel moeten wachten tot 27 december met het overstappen naar een andere provider maar dat moest dan maar. Daarnaast wist ik ook niet wanneer Apple met een nieuwe versie van de Iphone zou komen, want daar wilde ik natuurlijk wel op wachten.

 

5 euro korting bij KPN

Mijn Iphone 6s is langzaam aan een aftakelingsproces begonnen waardoor de batterij binnen 2 uur leeg is en mijn scherm langzaamaan afbrokkelt. Het is op dit moment begin september en de speculaties over de nieuwe Apple Iphone kom ik steeds weer overal tegen. Ik begin te twijfelen en bel KPN toch op om nog even wat dingen te vragen over mijn ‘persoonlijke verlengaanbod’. Ik krijg een hele aardige meneer aan de telefoon die mij direct verteld dat ik vijf euro korting krijg op mijn maandelijkse abonnementskosten. Top, dat is tenminste iets! Ik zou nog eens vijf euro korting krijgen wanneer ik de nieuwe Iphone 8 plus zou kopen, maar dan moest ik thuis wel nog een aansluiting van KPN hebben, en dat had ik niet. Ik bedank de meneer voor de informatie en moest gewoon terugbellen wanneer ik zou gaan verlengen vertelde hij mij.

 

Iphone 8 Plus bestellen

12 september, de releasedatum van de nieuwe Iphone 8, Iphone 8 plus en de splinternieuwe Iphone X is aangebroken. Ik ben meteen verliefd. Daarom bel ik 15 september terug naar de klantenservice van KPN om de Iphone 8 Plus te bestellen. Het was negen uur ’s morgens. Ik schraapte mijn keel, ging er goed voor zitten en stond vervolgens twintig minuten in de wacht. Nadat ik als een hersendode nog net niet mee begon te neuriën met het irritante muziekje, werd er opgenomen. Direct merkte ik dat mevrouw niet helemaal met haar goede been uit bed was gestapt, dus probeerde ik zelf zo rustig en lief mogelijk te blijven. Ik vertelde haar over de korting die mij werd beloofd, maar kreeg al snel door dat mevrouw mij absoluut niet ging helpen. ”Ik ga jou geen korting geven”, zei ze zelfs. Oké duidelijk. Ik hing op.

Lees ook: Meedoen met Temptation Island

Later in de middag probeerde ik het weer in de hoop weer zo’n aardige medewerker aan de telefoon te krijgen. Dit gebeurde gelukkig ook. Ik werd top geholpen, krijg in totaal 120 euro korting op mijn abonnement en bestelde daarom direct de nieuwe Iphone 8 plus die ik na 22 september op de deurmat kan verwachten.

Misschien, heel misschien, kan ik een Youtube video maken wanneer ik de Iphone 8 Plus binnen heb. Opzich wel leuk voor de mensen die zelf twijfelen om de Iphone 8 Plus te kopen. Abonneer je alvast hieronder!

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op InstagramFacebookBloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Fleur
  september 18, 2017 at 9:23 am

  Wat gaaf dat je de IPhone 8 hebt besteld! En wat bizar hoe verschillends de medewerkers van een zelfde bedrijf reageren. Klant is koning is daar duidelijk dus niet prio 1! Hahah. Gelukkig heb jij hem nu wel kunnen bestellen, ben heel benieuwd hoe hij gaat bevallen:).

 • Reply
  mendie
  september 21, 2017 at 3:55 pm

  Wow bizar hoe de klantenservice soms toch kan verschillen. Gelukkig heb je alsnog terecht korting gekregen. Ik wil ook heel graag de iphone plus 8 aanschaffen, dus ben zeker wel benieuwd naar een review.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge