Ik heb een vibrator in mijn tas

Vandaag lanterfanter ik als barbapapa door het leven. Ik voel me chill, best cool en nog een paar andere woorden in de categorie ‘temperatuur’. Fucking lauw bijvoorbeeld. Maar ken je die dagen? Dat alles vlekkeloos verloopt maar er plots iets gebeurd waardoor je hele aura van de kleur blauw naar donker zwart veranderd. Blauw staat voor liefdevol, toewijding en stabiliteit en zwart voor vernietiging, haat en hopeloosheid. Ik leg het je uit.

In de kleedkamer van de sportschool kom je vaak verschillend schoon tegen. Jong, oud, gerimpeld, bruin. Meestal naakt. Sommige vrouwen bekijken je stiekem van top tot teen op een afstandje en de ander interesseert het juist geen reet en komt nog net niet op je schoot zitten. Nooit  begrepen. Dan heb je ook nog vrouwen die zichzelf onhandig met een handdoek om hun lichaam proberen aan te kleden om te voorkomen dat bovenstaande type vrouwen hun ogen op hen kunnen laten vallen. Ik behoor tot de laatste groep.

Na een lang zitje in de sauna loop ik de kleedkamer weer in en probeer ik als Bambi op het ijs alle gesprongen haren in het douchegedeelte te ontwijken. Na een douch kom ik als een bezopen katje aan mij mijn kluisje. Nummer 140 om precies te zijn. Mijn sporttas zit bomvol met bezweette kleding, een paar sportschoenen en ander spul wat een sporter meeneemt naar de sportschool.  Je weet wel. Eiwitpoeder enzo.

Mijn handdoek is te klein om mijn lichaam te verbergen, daarom trek ik snel het vest van Le boyfriend aan die ik stiekem mee heb gepikt bij hem thuis. Ik maak met mijn handdoek mijn haar droog, trek mijn stringetje aan en rommel nog wat in mijn sporttas. Uit het niets begint mijn tas te trillen en raast het vibrerende geluid door de ruimte. Alle ogen in de kleedkamer zijn op mij gericht en ik word rood. “Dit gebeurd toch niet echt?” Mijn handen razen door mijn tas opzoek naar het geluid en het getril. De secondes lijken minuten te duren en mijn hoofd is op dit moment vuurrood. Vol verbazing staren de vrouwen naar mijn tas. Ik vind het knopje en druk hem hysterisch snel uit en verberg mijn schaamte met een schaapachtig lachje.

Mijn sarcasme heeft mij altijd uit de brand geholpen in dit soort situaties, maar op dit moment wist zelfs ik even niet wat ik moest zeggen of doen. In mijn gedachte ramde ik een paar keer het kluisje dicht waar ik mijn spullen in opgeborgen had. Maar dan met mijn knalrode hoofd ertussen. Mijn acteerwerk is net zo slecht als dat van Achter Gesloten Deuren waardoor de schaamte door mijn lichaamstaal een kilometer verderop nog te herkennen is.

Ik gebruik hem dagelijks. Twee keer om precies te zijn. Iedere ochtend en iedere avond. Vaak ook met mijn vriend ernaast. Ik vertel hem mijn verhaal ook direct wanneer ik rood en met een te hoge hartslag de kleedkamer uit snelwandel. Hij moest hard lachen. Ik stiekem ook.

Want ik heb geen vibrator. Wel een elektrische tandenborstel.

 

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Tamara TS
  juni 23, 2017 at 9:56 pm

  Hahaha, herkenbare sportschooltaferelen. En dan dat getril. Ik zou dat ding dan zo uit mijn tas hebben gehaald en er mee lopen zwaaien, zodat iedereen ook wist dat het de tandenborstel was.
  Tamara TS onlangs geplaatst…Mijn Favoriete Bloggers deel 3 & Spam je blogMy Profile

 • Reply
  mendie wijker
  juli 9, 2017 at 6:59 pm

  dit is echt een top verhaal, heb er echt om moeten lachen en in volspanning het verhaal gelezen.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge