Ik doe ook gewoon maar wat

ik doe ook gewoon maar wat

 

Mijn lezersaantal groeit de laatste paar weken als een tierelier en daar ben ik onwijs dankbaar voor. Ik barst plotseling van de inspiratie waardoor mijn vingers dagelijks over mijn toetsenbord razen. Mijn hersenspinsels kan ik op de een of andere manier veel beter verwoorden dan voorheen en dat vinden mijn lezers blijkbaar geweldig. Maar weet je, stiekem doe ik eigenlijk ook maar wat.

Ik ben altijd al een persoon die non-stop aan het aanklooien is en eigenlijk nooit precies weet wat ze wilt. Behalve met mijn blog. Tijdens het brainstormen en het bedenken wat ik wil schrijven heb ik altijd een vrij helder en duidelijk beeld.  Vooral de laatste tijd. Ik durf mijzelf meer bloot te geven en schrijf daarom ook persoonlijker. Of misschien wel andersom. Omdat ik persoonlijker schrijf, durf ik meer en krijg ik enorm veel energie door alle lieve reacties. En dat gevoel is fantastisch.

Een halfjaar geleden vond je alleen maar voeding, gezondheid en sport- gerelateerde foto’s en artikelen op mijn blog en op mijn Instagram. Gek genoeg is dat verwaterd. Hoewel ik wel nog steeds bijna iedere dag met gewichten aan het gooien ben of op het handbalveld sta te zweten. En eigenlijk vind ik dat onwijs jammer. Ik vond het altijd geweldig om nieuwe recepten uit te proberen en mijn bezweette selfie’s op Instagram te gooien. Maar ik voel die drang niet om net als voorheen iedere dag twee foto’s te posten. Zo veel met Instagram en social media bezig zijn is ook niet gezond. En ik had ook geen zin om tijdens het sporten door foto’s te gaan maken om vervolgens online te gooien.

Ja, mijn blog gaat nu als een speer, maar mijn Instagram is zoals je kunt zien niet meer wat het geweest is. Al mijn volgers die mij juist volgden omdat ik veel postte over voeding en gezondheid, vonden mijn account waarschijnlijk niet interessant genoeg meer. En dat weet ik omdat ik dagelijks berichtjes krijg of ik weer meer van dat soort foto’s wil gaan posten.

Dus dat gaat veranderen. Ik ga proberen om meer food en fitness te posten. Niet alleen voor mijn volgers, maar ook omdat ik dat zelf gewoon leuk vind! Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Duidelijk verhaal weer.

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge