Ik ben terug!

ik ben terug

Daar zit je dan. Schamend achter een stoffige laptop te tikken. Het is bijna drie maanden geleden dat ik mijn laatste artikel postte en dat is toch een beetje gek. Voorheen kwam er iedere dag een nieuwe blogpost online tot ik plots doelloos schreef en geen motivatie meer vond om content te maken. Iets wat ik eigenlijk onwijs leuk vond om te doen. Maar ik ben terug en ga vanaf vandaag weer aan het bloggen! Ik ga het namelijk weer oppakken en zorgen dat ik weer meer tijd vrij maak voor Kyaraesteva.com!

Eind november ben ik begonnen met mijn nieuwe baan en dat bracht veel verandering met zich mee. Een heel nieuw ritme, veel informatie, nieuwe collega’s en nog veel meer. Er gebeurde op dat moment zoveel, dat ik het bloggen even helemaal aan de kant heb gezet. Hetzelfde geldt eigenlijk voor Instagram. Ik wilde alles op alles zetten om mezelf voor de volle honderd procent in te zetten op mijn werk, en dat heb ik ook zeker gedaan. Maar helaas heb ik daardoor wel echt mijn blog laten verwaarlozen en daar baal ik nu een beetje van. Maar nu ik mijn weg hier langzaam weer in probeer te vinden, zal ik vanzelf zien hoe ik mijn werk en sport het best kan gaan combineren met het bloggen.

Lees ook: What I eat in a day!

 

Are you excited?

Ik ben super benieuwd of mijn lezers nog steeds rondsnuffelen op Kyaraesteva.com en of jullie blij zijn met dit nieuws. Ik hoop natuurlijk van wel! Er gaan zeker nog toffe dingen aankomen. Veel persoonlijke blogs, unboxings, samenwerkingen en reisjes naar Parijs en Mallorca. Ik ga jullie vaker op de hoogte houden door middel van meer artikelen. Maar ik ben toch benieuwd, wat heb jij gemist en zou je terug willen lezen op mijn blog? Laat het me weten in de reacties hieronder!

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op InstagramFacebookBloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge