HOTSPOT: DR. BLEND

wit

Wie nog nooit gehoord heeft van Dr. Blend, loopt qua hippe hotspots een klein beetje achter.  Maar don’t worry! Dat geeft natuurlijk helemaal niets. Dit tentje zit aan de Herenstraat op nummer 23 in Amsterdam. Zelf ben ik er laatst ook pas voor het eerst geweest en heb toen mijn buikje vol gegeten.

Dr. Blend gebruikt uitsluitend dagverse biologische en duurzame natuurproducten. Daar worden we natuurlijk allemaal razend. enthausiast van. Daarnaast wordt jouw bestelling direct voor je ogen klaar gemaakt in de keuken.

Met een erg brede menukaart is de keuze reuze en heeft iedereen wat wils. Besteed je aandacht goed aan de menu kaart om goed te begrijpen welke ingrediënten er in de gerechten zitten.

Sommige namen zijn nogal moeilijk te linken aan de groenten en fruit die in de gerechten, juices of smoothies zitten. Binnen zijn er meerdere gezellige zitplaatsen, heel groot is het niet maar de sfeer is er erg fijn. Let op, er is geen toilet. Dus zorg dat je dat snel thuis of ergens anders gedaan hebt! Ik zou zeggen ga er zeker een keer langs om het zelf te beoordelen!

 

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge