Hotspot vinnies in het mooie Amsterdam

In de trend van hotspots heb ik weer een leuke voor je, hotspot Vinnies in Amsterdam! Samen met Paula van het gezonde pizzamerk Magioni ben ik vandaag uit lunchen geweest. Wij bezochten het leuke tentje  Vinnies in de Haarlemmerstraat. Ook zit er vestiging in de Nieuwezijds Kolk. Vinnies staat bekend om zijn living room-away-from-home uitstraling.

Arriving at Vinnies

Bij binnenkomst werden wij direct omringt door de heerlijke aroma’s van zelfgebakken brood en andere gezonde gerechten die klaar werden gemaakt  in de keuken. Hotspot Vinnies heeft twee ruimtes waar er plaats genomen kan worden. Wij kozen ervoor om de trap te pakken en geloof me, na legday was dat een hele missie.

Eenmaal aangekomen op de eerste verdieping, namen wij plaats aan een brocante zithoekje bij het raam die uitzicht gaf op de Haarlemmerstraat. Gelukkig stond de kachel aan, aangezien de ramen niet goed dicht konden en er een fris briesje uit de kieren kwam. Dit was ook het enige minpuntje wat ik over Vinnies te melden heb hoor . Zeurpiet ben ik he?

hotspot vinnies

Vinnies Menu

Maar nu.. De menukaart. Voor mij is kiezen altijd al een puntje geweest, puur en alleen omdat ik bijna alles lust. De menukaart van Vinnies gaat van bijzondere gebakjes naar lekkere sandwiches en van verse juices naar salades

Paula en ik kozen beide voor de Avocade & Cottage Cheese. Na een verse muntthee kwamen de speltbroodjes er al snel aan. Zoals er op de foto te zien is ziet het er inderdaad uit als een feestje, en zo smaakte het ook.  Voor de vegans en de mensen met een gluten allergie is dit tentje ook prima geschikt. Er is voor iedereen wat wils en de menukaart valt uiteen aan keuzes.

Vinnies vibes

De inrichting en sfeer is er erg fijn, en je zou het zelfs een tikkeltje alternatief kunnen noemen. Wat ik zelf wel jammer vind, aangezien er tegenwoordig alleen maar hotspots zijn met een alternatief tintje. De gezellige sfeer komt mede door de leuke ingerichte ruimtes waar je heerlijk kan genieten van het eten. Wel moet ik zeggen dat beide ruimtes aan de kleine kant zijn en het daardoor erg rumoerig wordt wanneer het aan de drukke kant is. Maar dat geeft het ook wel weer wat gezelligheid. Wat nog wel even leuk is om te vertellen: Al het interieur dat in Vinnies staat, is te koop! Hoe vet is dat!?

En tot slot, de prijzen. Over de prijs kwaliteit verhouding ben ik erg positief. Vinnies is niet duur en je betaald gemiddeld rond de vijftien euro per persoon inclusief dranken. Hotspot Vinnies is zeker een aanradertje!

Liefs,

Kyara

 

 

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge