HAVERMOUT MET BANAAN EN HONING

wit

And yet again. Een havermout ontbijtje met jawel, een banaan. Hoe kan het ook anders. Mensen hebben mij al de bijnaam Miss Banana gegeven. Of ik blij moet zijn met die iets bizarre bijnaam weet ik niet..

Maarja, inderdaad dus weer een havermout recept. Maar nu een keer met een twist. Honing.

 Deze combinatie is echt hemels. Maar aan de andere kant, havermout met banaan is naar mijn mening sowieso al heaven on earth. Dus luister niet naar mij, maar beoordeel het zelf en laat me weten hoe jij het vindt!

Benodigdheden:

  • 100 ml Alpro cocos melk
  • 40 gram havermoutvlokken
  • 2 theelepels kaneel
  • 1 eetlepel honing
  • cacoa nibs
  • 1 eetlepel pindakaas (van body en fit)

Mijn havermout bereid ik altijd de avond van te voren zodat het echt een goed papje wordt. De honing en banaan voeg ik pas toe in de ochtend. Deze combi is echt hemels. Just try it!

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge