12 gratis WordPress thema’s voor bloggers

gratis wordpress thema's

 

Iedere woensdag ochtend publiceer ik een nieuw artikel waarin ik mijn handige blogtips met jullie deel. In deze post laat ik 11 verschillende gratis WordPress thema’s zien. Deze kunnen je wellicht helpen wanneer je er zelf even niet uit komt. Er is namelijk zoveel keuze!

Zelf besteedde ik uren en uren aan het zoeken naar gratis WordPress thema’s tijdens het bouwen van mijn blog. Een perfectionist als ik heeft ook eerst meerdere thema’s uitgeprobeerd voordat ik een vast wordpress thema koos. En ik heb er aardig wat gevonden waar mijn mede-bloggers vast nog iets aan kunnen hebben. Hieronder vind je 11 verschillende gratis WordPress thema’s die je zelf kunt installeren voor jouw blog. En dat is heel makkelijk! Klik links in de sidebar van het dashboard in WordPress op Weergave → Thema’s → Nieuwe toevoegen.

 

Gratis WordPress thema’s

Acmeblog

gratis wordpress thema's

 

Ample

gratis wordpress thema's

 

Apex Theme

gratis wordpress thema's

 

Boksy

gratis wordpress thema's

 

Dyad

gratis wordpress thema's

 

Kerinci

gratis wordpress thema's

 

Maker

gratis wordpress thema's

 

Morning

gratis wordpress thema's

 

Olsen

gratis wordpress thema's

 

Penscratch

gratis wordpress thema's

 

Twenty Fifteen

gratis wordpress thema's

Dit zijn een aantal thema’s die je net als ik zelf voor je blog kunt gebruiken. Na een jaar een gratis WordPress thema gebruikt te hebben, besloot ik iets meer te investeren in mijn blog en ben ik overgestapt naar een ander thema. Op sites zoals ThemeForest kun je thema’s kopen en direct installeren op WordPress. Maar bovenstaande thema’s zijn natuurlijk ook prima om te gebruiken.

Hopelijk past een van deze thema’s bij jouw blog! Laat mij ook vooral hieronder in de reacties weten of jij een van deze WordPress thema’s op dit moment gebruikt of nog gaat gebruiken. Vind ik leuk!

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op InstagramFacebookBloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge