Een gezond boodschappenlijstje

Ja, ook ik heb vaak een maandelijks uitstapje naar de dichtstbijzijnde Jumbo.  Volgens mij ben ik een van de weinige die boodschappen doen oprecht echt leuk vind. Vraag me niet waarom, maar ik kan echt ieder gangpad een paar keer afstruinen.

Jullie zien vaak mijn bestelling bij bijvoorbeeld de Body & Fit Shop, maar ik geef jullie nooit een kijkje in mijn boodschappentas. Het werd dus eens tijd om samen met jullie mijn koelkast te vullen en te laten zien wat er op mijn gezonde boodschappenlijstje staat. Deze keer heb ik niet onwijs veel gehaald omdat ik de komende tijd vaak buiten de deur ga eten en ik met dit warme weer altijd minder honger heb.

 

 

Gezond boodschappenlijstje  Gezond boodschappenlijstje

Gezond boodschappenlijstje

Gezond boodschappenlijstje  Gezond boodschappenlijstje  Gezond boodschappenlijstje

Gezond boodschappenlijstje   Gezond boodschappenlijstje

Gezond boodschappenlijstje  Gezond boodschappenlijstje   Gezond boodschappenlijstje

Gezond boodschappenlijstje

Gezond boodschappenlijstje

De foto’s spreken voor zich, maar ik vertel jullie graag nog even snel hoe ik sommige producten eet.

Mijn ontbijt bestaat vaak uit één banaan, 40 gram havermout en 100 ml Alpro melk. Dit maak ik de avond van te voren alvast klaar, zodat ik het in de morgen alleen uit de koelkast hoef te halen en er wellicht nog wat zaden en noten overheen strooi.

Als snel tussendoortje eet ik de muesli reep als ik even geen zin heb in een Smart Bar. Ook verse worteltjes of een rode paprika vind ik heerlijk om even snel aan te knagen tegen de trek. Dit neem je ook allemaal makkelijk mee in je tas!

Mijn lunch is iedere dag verschillend, maar met deze producten kan ik al veel verschillende gerechtjes maken. Een bak magere kwark van 500 gram werk ik zonder moeite naar binnen, ook hier doe ik soms een banaan doorheen, de zaden van een passievrucht of een klein beetje havermout voor de bite. Rijstwafels heb ik ook altijd in huis. Deze eet ik met Cottage Cheese, tomaat, kiemgroenten en een beetje peper en zout. Van de avocado’s ga ik een lekkere guacamole dip maken.

Het avondeten is bij mij ook iedere dag ontzettend verschillend. De ene dag heb ik zin in een salade met de Blancello saladekaas, tomaat, avocado en komkommer en de andere dag heb ik zin in een roerbakmix met kipfilet en eiermie. Ik woon nog thuis, dus haal ik sommige dingen niet zelf.

Ik hoop dat je nu een beeld hebt wat je met dit gezonde boodschappenlijstje kunt doen! Ben je toch benieuwd wat ik vaak bestel bij Body & Fit? Neem dan een kijkje op deze blogpost!

Liefs,

Kyara

 

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge