GEZOCHT: BLOGTALENT

Yes, ik wil mijn blog uit gaan breiden en ben daarom op zoek naar nieuw blogtalent. Ben jij iemand die dol is op schrijven, een ontzettende nerd is wanneer het gaat over Instagram filters én altijd wel vol zit met nieuwe ideeën? Dan ben ik op zoek naar jou!

Gastbloggers gezocht

Ben jij een echte contentjunkie die gek is op schrijven en beschik je over een vlotte pen (of toetsenbord)? Ben je op de hoogte van de nieuwste trends, weetjes en heb je de tofste ideeën? Of ben jij een hardlopende eiwitreep-etende keukenprinses die toevallig ook veel weet van natuurlijke huidverzorging? Dan ben ik op zoek naar jou!

Ik ben opzoek naar verschillende toppers die mijn team willen versterken. Ben jij..

 • Een food blogger die het leuk vind om in de keuken te staan om de lekkerste recepten in elkaar te flansen. Healthy of juist helemaal niet healthy, alles mag!
 • Een voedingsdeskundige die echt weet waar ze over praat en het vooral belangrijk vind om de juiste informatie online te gooien.
 • Een columnist die het heerlijk vind om sarcastische verhalen te schrijven waardoor je meteen een glimlach op je gezicht krijgt tijdens het lezen.
 • Een fitnesstrainer of deskundige die allerlei tips & tricks kent over sporten.
 • Een echte blog geek die alle ins and outs over bloggen wilt delen. Neem zelf een kijkje naar mijn Blogtips zodat je een beetje weet waar ik heen wil.

Heb je een ander idee die je aan mij voor wilt stellen, bijvoorbeeld schrijven over hotspots, fashion of misschien schrijf je wel heerlijke sarcastische verhalen. Heb jij nu zo’n categorie of onderwerp in gedachte waar jij ontzettend leuk en informatief over kan schrijven, dan hoor ik dat natuurlijk ook graag. Ik sta open voor alles!

Natuurlijk is het ook een plus indien je beschikt over fotografie skils!

The big question

De grote vraag is natuurlijk, wat heb jij er eigenlijk aan? Naast het feit dat je heerlijk je creativiteit en schrijftalent kunt laten zien en kunt verbeteren op Kyaraesteva.com, creëer je ook meer zoekverkeer naar jouw eigen website of Instagram. Het spreekt natuurlijk voor zich dat alle credits naar jou gaan en er onder iedere blog doorverwijzende links geplaatst worden.

I want you!

Ben jij de persoon die ik zoek en lijkt het jou tof om eens in de maand/week een bijdrage te leveren aan Kyaraesteva.com? Don’t be shy en stuur een mailtje naar info@kyaraesteva.com waarin onder andere je naam, Instagram account, eventueel website en motivatie in staat. Dan kunnen we even kijken wat er precies mogelijk is. Vind ik leuk!

Ik kijk ontzettend erg uit naar jouw email!

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Sergio Koe A Look
  oktober 15, 2016 at 9:53 am

  Yaaaaaay, deze melige Health And Nutrition expert stemt voor!!! Als gastblogger lijkt het mij namelijk leuk om een paar gekleurde smoothies of buddhabowls te delen. Dus mocht jij zin hebben om in zee te gaan met deze gek gezellige engelstalige nederlandstalige sprekende clown aarzel dan niet te lang en ga akkoord!

 • Reply
  Riek Muijen
  september 20, 2017 at 12:51 pm

  Hoi lijkt mij super leuk.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge