Lees snel mee want op 2 juni komt deze fitgirl op tv!

Sparkly Specials. De rubriek waarin ik even stil sta en terug kijk op mijn favoriete en meest speciale momentjes van de afgelopen tijd. Maar denk ook aan leuke tips, weetjes, belevenissen en favorieten. Lees je gezellig mee?

In deze blogpost laat ik jullie een aantal hoogtepuntjes van mijn afgelopen tijd zien. Pakketjes, evenementen, nieuwe vlogs en ik kom als fitgirl op tv! Stiekem mag ik toch wel in mijn handjes knijpen met alle leuke dingen en samenwerkingen die zo op mijn schoot geworpen worden. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor.

 

A girl can never have too many sport clothes

fitgirl op tv

Ken je die personen die helemaal hyperactief worden wanneer ze een bestelling hebben geplaatst en dan als een hersendode voor het raam gaan zitten wachten op de postbode? Tja, zo’n persoon ben ik dus ook. Je kunt je daarom ook vast voorstellen dat ik onwijs blij ben met mijn nieuwe sport kleding van Womens Best.

Het wordt nu trouwens wel een beetje belachelijk hoor. Hoe ik een paar jaar geleden iedere dag mijn sport tight moest wassen omdat ik heb de volgende dag weer aan moest, heb ik nu keuze uit vijftig verschillende. Wat een luxe probleem..

 

Thank god it’s friday

fitigrl op tv

Yes, nog meer pakketjes! Deze keer een doos vol met vrolijke sokken en ondergoed van Happy Socks en een pakket vol eiwitproducten van Foodspring. Hier maak je mij natuurlijk super blij mee! En wat vinden jullie van mijn geïmproviseerde ultieme blogger foto? Cool he?

 

Pizza party!

fitigrl op tv

Gratis Magioni pizza, cadeautjes, goodie bags en een toffe groep vol met hele leuke meiden. Wat was dit een ontzettende leuke en goed geregelde dag. Maar ja, hoe kan het ook anders met free pizza en een groep hondsdolle meiden die alleen maar foto’s aan het maken zijn haha..

Wij werden hiervoor uitgenodigd omdat Magioni Pizza hun nieuwste pizzasmaak lanceerde. De Magioni Sportciale pizza met een bodem gemaakt van courgette met een topping van kip, kaas, curry masala saus en nog wat extra gegrilde courgette. En het mooiste is nog dat er ongeveer 25 gram aan eiwitten in zit!

 

Let’s be honest..

fitigrl op tv

Ook wanneer het even wat minder gaat heb ik het gevoel dat ik dit gewoon met mijn volgers kan delen, ook op Instagram. Dit deed ik vorige week na het overlijden van mijn opa. Ik zat even niet zo lekker in mijn vel en moest dit even kwijt. Gelukkig kreeg ik hier enorm veel lieve reacties voor terug.

Je kunt deze post lezen om een beeld te krijgen waarom ik even niet meer zo goed wist wat ik moest gaan doen. Verder studeren, focussen op mijn blog of juist fulltime gaan werken..

 

Fitgirl op tv!

fitigrl op tv

Samen met een groep ‘fitgirls’ werd ik afgelopen week uitgenodigd voor de televisie opnames van Topchef Academy. Ik was een tikkeltje nerveus omdat ik er honderd procent van overtuigd was dat ik mezelf weer eens flink voor lul ging zetten met mijn platte accent op tv. Uiteindelijk viel dit reuze mee. Dat hoop ik tenminste..

Op 2 juni ben ik samen met de andere meiden om 18.30 op RTL5 te zien.

 

Vlogging erop los

fitigrl op tv

Ben je benieuwd naar de meiden met wie ik was, de opnames zelf en hoe de dag verliep? Het staat allemaal vast op video. Klik hier om mijn zesde vlog te bekijken en om je te abonneren als je dat nog niet gedaan hebt!

Liefs,
Kyara Esteva

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge