WIN: FitDutchies Gewoon Is Fit Genoeg!

Jordi Sloots, eigenaar en oprichter van FitDutchies, heeft sinds kort met zijn super toffe team een nieuw boek uitgebracht: Gewoon Is Fit Genoeg. Een boek vol tips van diëtisten, heerlijke recepten en verschillende workouts.

Het is lastig om in een keer van eetpatroon en leefstijl te veranderen wanneer je niets anders gewend bent dan lekker snacken, niet sporten en om ook nog eens een druk leven hebben. De FitDutchies die mee hebben gewerkt aan het boek vinden dat iedereen met een studie, drukke baan of met kinderen op een goede en verantwoorde manier fitter kan worden. En met alle handige tips, gezonde recepten en de workouts kom je daar zeker een eind mee op weg en bied dit boek jou de handvatten aan om zelf te gaan knallen!

 

Fitdutchies: Gewoon Is Fit Genoeg

Foodies opgelet! 
Als die hard foodie ben ik zelf natuurlijk direct gaan snuffelen tussen de recepten die in het boek staan, en dat zijn er nogal wat. Er zijn maar liefst 38 verschillende recepten terug te vinden in Gewoon Is Fit Genoeg. Van variatie met havermout naar fruittaartjes en van quinoa gerechtjes naar pannenkoekpizza’s, het staat er allemaal in!

En ook al is dit boek gericht op een gezond eet- en leefpatroon, er staan natuurlijk ook guilty pleassures in het Fitdutchies boek. Ik bladerde er even doorheen en zag een verrukkelijke cheesecake die ik thuis zeker eens ga maken!

Fitdutchies

En ik ben ook wel benieuwd naar die mojito cupcakes..

Tips van de diëtiste
Tirza en Iris zijn twee schatten van meiden én ze weten ook nog eens waar ze het over hebben. Beide zijn ze afgestudeerd als dietiste en delen daarom ook hun handige tips in het boek.

Hoe voorkom je late-night snacken, hoe eet je gezond buiten de deur en je krijgt zelfs tips over het binnen krijgen van eiwitten wanneer je vegetarisch of veganistisch eet. In totaal staan er ruim 80 handige tips in het boek die ook ik wel goed kan gebruiken om de draad weer op te pakken!

Verschillende workouts
Dacht je dat dit boek alleen over voeding, gezondheid en recepten zou gaan? Dan heb je het mis! In dit boek staan namelijk ook meerdere workouts die je in de sportschool én gewoon thuis kunt uitvoeren. In het boek kun je onder andere meerdere fullbody workouts, een HIIT workout en een workout speciaal voor de abs vinden.

Voor de beginners is het handig om te weten dat er verschillende afbeeldingen bij staan zodat je ook weet hoe de oefening uitgevoerd moet worden. Ook het aantal sets, de herhalingen en de rustmomentjes staan erbij vermeld. Je kunt dus meteen aan de slag!

Weetjes, lijstjes en tips
Zelf ben ik hier dol op, en Gewoon Is Fit Genoeg bied je er onwijs veel. Denk hierbij aan verschillende sportschool tips, ideeën voor verschillende tussendoortjes, tips hoe je de draad weer op kunt pakken na bijvoorbeeld een vakantie en wat je het beste kunt doen na een intensive workout of hardloopsessie!

Fitdutchies

Kortom, dit is een top boek vol inspiratie en motivatie om weer te kunnen knallen. Je kunt duidelijk zien dat de mensen die meegewerkt hebben aan het boek, weten waar ze het over hebben en zelf ook dol zijn op een gezonde leefstijl!

Je kunt het boek hier bestellen.

Win win win

Natuurlijk heb ik even met mijn ogen geknipperd en heel lief gevraagd aan Jordi of ik iemand van jullie blij mag maken met Fitdutchies: Gewoon Is Fit Genoeg. En, dat mocht. Dus lees hieronder snel verder wat je kunt doen om binnenkort dit toffe boek thuis te mogen ontvangen!

Wat je moet doen om kans te maken?
1 | Abonneer je op mijn Youtube kanaal én like mijn Facebook pagina. That’s it!
Laat je onder mijn Instagram foto even weten wanneer je hebt meegedaan? Dat helpt mij het makkelijker te maken om een gelukkige winnaar te kiezen!

Iets nieuws
Als je het leuk vind om op de hoogte gehouden te worden van mijn posts, zou ik het ook leuk vinden als je hieronder jouw email in wilt voeren. Ik ben hier nog druk mee bezig, maar ik zou het tof vinden als je het alvast zou willen doen!

Je bent een topper!

Liefs,
Kyara Esteva

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge