13 feitjes over mijn blog die je nog niet wist

feitjes over mijn blog

Ik probeer wekelijks een artikel te publiceren met relevante blogtips. Maar dit keer leek het mij leuk om wat feitjes over mijn eigen blog te delen. In het afgelopen halfjaar is mijn blog enorm gegroeid en dat kun je ook wel zien. Daarom deel ik nu de feitjes over mijn blog! Lees je mee?

 

Healthblog
Misschien ben jij een trouwe lezer en ben je er al een langere tijd bij. Dan weet je vast ook dat mijn blog eerst helemaal geen persoonlijke lifestyle blog was maar een healthblog vol tips rondom gezond leven en gezonde recepten. Daar ben ik nadat ik stopte met mijn studie Voeding & diëtetiek vanaf gestapt. Ik sport nog steeds 5 a 6 keer in de week, vind koken onwijs leuk en probeer zelf ook lekker healthy bezig te zijn, maar hier schrijf ik minder vaak over.

Andere naam
There is no recipe for living your life. Dat was mijn ‘blog quote’. Mijn domeinnaam was net als mijn instagramnaam eerst namelijk www.norecipeforlife.com. Eigenlijk baal ik er nu wel een beetje van dat ik hem toch heb veranderd in mijn eigen naam. Maar daar kan ik nu weinig meer aan veranderen!

Veel geleerd
Omdat ik mijn eigen website heb gebouwd (nu zo’n 4 keer) heb ik aardig wat opgestoken van het customizen en coderen van mijn blog en zeker ook het schrijven van artikelen. Onbewust leer je steeds meer. Daarom besloot ik ook om mijn kennis te delen en blog ik nu ook over bloggen om andere te helpen!

Mijn eigen bedrijfje
Sinds 20 december sta ik ingeschreven bij De Kamer van Koophandel als eigen ondernemer. En trots dat ik was! Het werd steeds serieuzer en ik kreeg vaker erg leuke samenwerkingen aangeboden die ik moest afslaan omdat ik geen KVK en BTW nummer had. Voornamelijk dat, en het feit dat ik het stiekem wel stoer vond namen de doorslag om mezelf in te schrijven.

Nieuwe mensen leren kennen
Door Instagram en mijn blog heb ik onwijs veel lieve mensen leren kennen. Via verschillende evenementen voor bloggers en influencers zie je vaak dezelfde gezichten waardoor je toch aan de praat komt en je merkt hoeveel interesses je deelt met elkaar.

Artikelen
Dit artikel is nummer 260 in de lijst van gepubliceerde artikelen. Je zult zien dat misschien wel vijftig procent daarvan zal gaan over voeding, sport en recepten. Ik ben eigenlijk ook nooit inspiratieloos door de 274 concepten die klaar staan om uitgetypt te worden..

Zoekwoorden
De meeste zoekwoorden die in Google worden gebruikt die er voor zorgen dat je op mijn blog terecht komt zijn: blogtips, beestjes in dadels, goedkope eiwitbronnen en gezonde brownie.

Unieke bezoekers
Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Groningen zijn de plaatsen waar mijn meeste lezers vandaan komen. Maar er is ook een grote groep bezoekers uit Rusland, Zweden, Spanje en Amerika die mijn blog een bezoekje gebracht hebben. Gemiddeld duurt een sessieduur rond de 1.14 minuut, zijn er in het afgelopen halfjaar maar tien mensen geweest die mijn blog bezochten met een Blackberry én is Ziggo de populairste serviceprovider die gebruikt wordt door mijn lezers. Zo kom je nog eens iets te weten over je unieke bezoekers!

Mijn blogschema
Begin dit jaar postte ik een bericht met de aankondiging dat ik ging werken met een blogschema om wat meer structuur te krijgen. Daarin stond dat maandag, woensdag en dinsdag mijn vaste dagen zouden worden waarop ik een artikel zou publiceren. Dit is aardig uit de hand gelopen aangezien ik nu 5 keer in de week post. Iedere werkdag!

Vooruit werken
Sinds ik mij ging houden aan een bepaald schema probeer ik ook direct vooruit te bloggen. In WordPress kun je namelijk berichten na het schrijven direct publiceren, opslaan als concept of inplannen voor later zodat het artikel op een gewenste dag en tijdstip wordt geplaatst. Het liefst heb ik 10 artikelen klaar staan zodat ik in een drukke periode geen stress hoef te hebben over mijn blog.

Gesponsorde blogposts
Zo nu en dan wordt er een leuke samenwerking op mijn schoot geworpen waar ik een leuk zakcentje mee kan verdienen. Dit laat ik ook altijd eerlijk weten in het artikel zelf. Ik zal ook nooit tegen mijn wil een samenwerking aangaan alleen omdat ik er iets mee kan verdienen, al heb ik dat wel een keertje gedaan.. Maar daar leer je gelukkig alleen maar van!

Reacties van jullie
Ik word oprecht altijd heel blij wanneer ik reacties krijg van jullie onder een blogpost. Reacties op Facebook en Instagram zijn toch anders. Ik waardeer ze toch iets meer wanneer ze onder mijn blog worden gepost. Geen idee waarom!

Mijn 10 best gelezen blogs

Waarom je altijd achter een samenwerking moet staan
Hoi Meg, nog even over mijn nepvolgers op Instagram
Norecipeforlife gaat stoppen
Lieve mama
De dingen die je wilt weten maar niet durft te vragen
Het echte leven achter de perfecte Instagram feed
Gezonde chocolade brownie
Dit ben ik
Oreo cheesecake recept
Mijn body & Fit musthaves

 

Dit waren de 13 random feitjes over mijn blog. En eerlijk gezegd ben ik ook na het schrijven achter dingen gekomen die ik eigenlijk niet wist of al vergeten was!

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge