Mijn meest favoriete blogs, dit zijn ze dan!

favoriete blogs

De laatste tijd lees ik steeds vaker. Niet alleen echte boeken, maar ook online lees ik veel artikelen van mede-bloggers.  Ik struin namelijk veel rond op het internet naar nieuw leesvoer van andere leuke blogs. Vaak ben ik uren aan het koekeloeren, lees ik mezelf suf en kom ik zo ook weer in contact met andere bloggers. Daarom is het ontdekken van nieuwe blogs ook zo onwijs tof.

Lees ook: gratis reclame: Iets veel leukers dan spam je blog!

Hieronder kun je mijn aller-aller favoriete blogs terug vinden. Al deze bloggers schrijven over iets anders. De een richt zich meer op kleurrijke DIY’s, de andere op persoonlijke verhalen en de ander juist weer op gezondheid en sport. Daarom is het internet ook zo leuk. Iedereen heeft zijn eigen stukje om al die hersenspinsels op kwijt te kunnen!

 

Favoriete blogs

Happy Acorn – Dit is de fijne lifestyle blog van Nina waar je DIY’s, hersenspinsels en een toffe webshop kunt vinden.
Tessfluit – De grappigste krullenbol die je ooit in je leven tegen gaat komen. Ze schrijft de leukste columns waarbij je je broek vol piest.
Jenniefromtheblog – Jennie is een super fotogenieke meid die over van alles en nog wat schrijft en deze verhalen ondersteund met de mooiste foto’s. Ook haar Instagram is een aanrader om te gaan volgen!
Lauresque – Jaloers op haar foto’s, de hele opmaak van haar blog en ik vind haar naam te gek. Laura heeft echt talent, dat zie je direct.
Paperboats – Ik weet niet wat het is met Aline haar blog. Het maakt me gewoon blij (en weer een beetje heel erg jaloers)!
Thefittestyou – Een blog van de Belgische Gudrun over fitness en food. Maar vooral ook over gezond, fit en gelukkig leven.
Hesterly – Het blog van Hester is de plek waar, zoals ze zelf zegt, ze haar prachtige plaatjes en haar liefde voor schrijven kan laten zien. Ik geniet er echt van!
Younique – Een inspirerende maar ook zeker een gezellige lifestyle blog vol kleurige DIY’s en persoonlijke blogposts.
Fitwithmarit – Een van de blogs die ik het langste volg is die van Marit. Een stukje internet vol feiten over gezondheid, lekkere recepten en toffe workouts. Deze hoort zeker tussen mijn favoriete blogs!
Blogaholic – Zo’n 2 jaar geleden zag je mij bijna dagelijks op deze website opzoek naar nieuwe plugins of antwoorden op mijn vragen. Deze blog heeft mij op weg geholpen om mijn eigen blog op te starten. En zelfs nu vind je mij nog wel eens op Blogaholic.
Maryjosie – Zelf houd ik niet zo van Engelstalige blogs, maar die van Maryjosie vind ik onwijs tof. Ook door de prachtige foto’s die ze schiet.
Natalievijfhuizen – Een leuke blog over het jonge moederschap van Natalie, moeder van Lola en voor de tweede keer in verwachting.
Abouttobe – Deze blog is van mijn lieve Instagram vriendinnetje Inger. Een stoere en vooral positieve chick met een eigen motto; You go girl!

 

Ken jij nog super leuke blogs die echt in dit rijtje van mijn favoriete blogs thuishoren? Laat het mij dan vooral weten in de comments. Ik zeg nooit nee tegen nieuw leesvoer!

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op InstagramFacebookBloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Fee
    juni 11, 2018 at 11:43 am

    Leuke bloglijst! Ik ga ze eens op mn gemak bekijken!

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge