REVIEW: EKOPURA

wit

De naam EkoPura zegt het eigenlijk al een beetje. EkoPura is een product dat gemaakt is met biologische whey proteine en vrij is van kunstmatige en onnodige toevoegingen. Het product ondersteunt de bewuste mens die beweging, gezondheid en eerlijke voeding belangrijk vindt zoals jij en ik.

Dit merk werkt met zorgvuldig gekozen ingrediënten en leveranciers om te kunnen hun producten gezonde biologische eiwitten die ondersteuning bieden voor een actieve en gezonde levensstijl te geven.

Daarnaast worden alle producten van EkoPura getest voordat ze terecht komen  in de online shop. De producten voldoen ook nog eens aan de Europese regels voor biologische voeding. Volgens EkoPura horen GMO’s, smaakstoffen, kleurstoffen, suikers en andere stoffen niet thuis in een gezond voedingspatroon. Daar ben ik het tot een zekere hoogte mee eens. Maar vaak kan je daar niet omheen.

De smaken van EkoPura zijn wel beperkt. Op dit moment zijn er de volgende keuzes tussen de smaken die verkrijgbaar zijn in de online shop van de website: Organic Whey Protein Purely Natural, Natural Whey Protein Refreshing Vanilla en Natural Whey Protein Smooth Cacao.

Biologische whey proteineOrganic whey protein vanillaEkoPura-Cacao_Whey

 

 

 

 

 

Zelf heb ik Refreshing Vanilla en Smoot Cacao geprobeerd. Beide erg lekker als shake, in je ontbijt of in je eigen bakcreatie. Zelf vind ik het heel lekker om de Refreshing Vanilla toe te voegen aan mijn favorietje ontbijtje. Zelf heb ik een kleine eiwitpoeder verslaving, en staat mijn hele keuken vol verschillende producten. Maar EkoPura behoort toch wel tot mijn favoriet. Vooral omdat de eiwitpoeder zo goed te combineren valt.

En tot slot is de verzending ook nog eens gratis bij iedere bestelling, heb je een 14 dagen geld terug garantie en is je bestelling binnen 2 werkdagen in huis. Beter kan het bijna niet!

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge