7X droombestemmingen die ik nog wil bezoeken

Iedereen heeft een paar droombestemmingen die ooit nog eens bezocht moeten worden, net als ik! Daarom deel ik mijn bucketlist waarin ik de mooiste landen en plaatsen noem waar ik zeker nog eens naartoe wil reizen. Lees je mee?

Scandinavië

Zweden heb ik in mijn glorieuze leven al tweemaal bezocht, maar ik zou ook graag Denemarken of Finland willen zien. Eens iets anders dan zon, zee en zandkorrels tussen je billen. Alles is daar zo zuiver en puur. De lucht voelt schoon en de natuur is er prachtig. Kijk wel uit voor overstekende elanden!

 

Nepal, Azië

Van jongs af aan kreeg ik van mijn tante onwijs gave verhalen te horen over haar reizen over de hele wereld. Nepal is een van de plekken die mij altijd is bijgebleven. Bij Nepal denk ik aan Boeddha, religie, prachtige tempels en schattige opa’s met lange baarden zoals op de foto.

 

Indonesië, Bali

Bali is een van mijn ultieme droombestemmingen. Ik droom al jaren van een heerlijke zonvakantie naar deze prachtige plek om de Balinese cultuur op te snuiven. Maar stiekem wil ik ook aapjes spotten en chillen in de bekende natuurlijke spa’s.

 

Tokio, Japan

droombestemmingen

Bron: www.telegraaf.nl

Chaos, continu knipperende felle lichten en het drukke spitsuur zijn de eerste dingen waar ik aan denk wanneer je Tokio zegt. Maar dat is toch ook typisch iets bij zo’n onwijs drukke plaats. Ik ben ontzettend benieuwd hoe het daar is en hoe de mensen zijn.  Ik ben benieuwd hoe de mensen zich daar kleden, ik wil de gekste gerechten proeven en de cultuur opsnuiven.

 

Canada

droombestemmingen

Bron: www.ticketspy.nl

Ik hou onwijs van de zon, maar zoals je kunt zien staan er ook een aantal droombestemmingen tussen mijn bucketlist waarvan de temperaturen flink onder nul kunnen dalen. Ook Canada is één van de plaatsen waar ik graag een keer naartoe zou willen gaan. Net als Scandinavië lijkt Canada mij ook een land waar alles zo helder en puur is. Een perfecte plek om je hoofd helemaal leeg te maken en heerlijk tot rust te komen!

 

Penang, Maleisië

droombestemmingen

Bron: www.rondreis.nl

Dit eiland is alleen te bereiken met twee enorme bruggen. Vroeger was Penang een plek met een belangrijke waarde voor veel handelaren en piraten, onwijs gaaf als je het mij vraagt! Penang is alles behalve toeristisch en wanneer je naar deze prachtige foto kijkt, kun je wel zien waarom ik hierheen zou willen!

 

Los Angeles, Verenigde Staten

droombestemmingen

Bron: www.infohostels.com

New York trekt mij niet zo aan, Los Angeles daarin tegen wel. Ik zou het onwijs gaaf vinden om een keer naar Amerika te reizen, alhoewel ik wel tegen de lange vliegreis op zal zien..

 

Hopelijk heb je iets aan mijn bucketlist en heeft het je nieuwe inspiratie gegeven voor wellicht een nieuwe vakantiebestemming!

Waar zou jij nog eens naartoe willen reizen?

Liefs,
Kyara Esteva

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge