Dit ben ik

Dit ben ik. Ik ben iemand die negen van de tien keer twee verschillende sokken aan heeft, muggen vangt in plaats van vermoord en kan makkelijk zes uur achter elkaar netflixen. Ik eet bijna iedere dag een paprika, vind buddha’s onwijs leuk en kan soms ontzettend impulsief zijn. Namen onthoud ik altijd, ik word ontzettend autistisch wanneer de volume knop van de televisie of de radio op een oneven getal staat en laat mijn telefoon iedere dag wel een paar keer uit m’n klauwen vallen.

Ik heb af en toe last van een stroomstoring in mijn bovenkamer, hou ontzettend veel van mijn vader en broertje maar zeg dat eigenlijk nooit en ik vind hardlopen hartstikke kut. In de zomer klaag ik dat het te warm is, in de winter juist weer te koud en ik vind in bad gaan vies. Ik ben ontzettend trots op mezelf wanneer mijn nagels er eens niet uitzien als afgekloven mannennagels en oreo koekjes zijn mijn verslaving, net als kaas en chocolade.

Ik ben bijna 3 jaar samen met mijn soulmate, wat ik soms niet helemaal begrijp omdat ik vaak ook een achterlijke trut kan zijn. Mijn vingers zitten vastgeplakt aan mijn Iphone 6S die nodig aan vervanging toe is en waar ik al 30 weken geen reservekopie van heb gemaakt. Soms zit ik zonder het door te hebben als een hersendode Tommy Teleshopping te kijken, probeer ik iedere dag tienduizend stappen te halen en snooze ik er ’s morgens op los.

Ik ben ontzettend bang dat ik later ziek word en vroeg overlijd, vind autorijden dood eng en begon daardoor ook pas 2 weken geleden met rijlessen. Mijn onzekerheid is soms idioot groot, van complimentjes krijgen word ik verlegen en ik vind mensen die hun armen scheren raar. Ik ben nog steeds aan het trainen voor die sixpack, vind de geur van regen in de zomer onwijs lekker en word blij van hele kleine dingetjes.

Ik blokkeer mensen op Facebook die stomme filmpjes delen, eet eigenlijk altijd alles wat ik wil en vind mezelf echt een aardig persoon. Het lekkerste gevoel van de hele wereld vind ik om in zijn armen te liggen, stop de magnetron altijd voordat hij gaat piepen en haat de kleur oranje. Ik ben een persoon die alles opkropt, niet bang is om sorry te zeggen en iedere dag nog aan mijn moeder denk.

Ik kan niet zonder Tony’s Chocolonely zeezout, ben al vijf jaar bezig met mijn haar te laten groeien en word nooit rood tijdens het sporten maar ben wel altijd doorweekt van het zweet. Wanneer ik een politie auto zie word ik altijd nerveus,  mensen die zeuven zeggen in plaats van zeven vind ik irritant en ik ben na twee wijntjes al dronken.

Ik ben altijd in voor een geintje, vind crossfit steeds leuker worden dan fitness en zestien is mijn lievelingsgetal. Ik ben een havermouttrutje, kan huilen om niks en vind mensen die mij op een sarcastische manier een fitgirl noemen heel stom. Ik heb meer sportbroeken in mijn kast dan normale broeken, vind m’n benen scheren helemaal kut en kijk altijd eerst de kat uit de boom voordat ik mezelf ben.

Ik ben alles behalve perfect, bijzonder of volmaakt, maar dat vind ik helemaal niet erg. Tja, dit ben ik.

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

 

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Sharon
  juni 7, 2017 at 2:51 pm

  Wat super leuk!
  Magnetron uit voor het piepen doe ik ook.
  Zeuven is idd heel irritant, wie dat bedacht heeft? Oja en ik heb ook vaak 2 verschillende sokken aan en dan ook nog eens vaak een mix van zoon en dochter haha. EN ik tik dit op mijn iPhone 6s die ik weeeer heb laten vallen en dit keer wel met flinke barst want eigenlijk heb ik altijd mazzel. Maar moet nog tot november er mee doen dus hopelijk lukt dat eens. Kortom we zijn soulmates haha oh en ik ben altijd echt altijd mijn sleutels kwijt maar dan zitten ze toch in mijn tas achter een ritsje of vakje die ik eigenlijk nooit gebruik! Nou bye fijne dag!

  • Reply
   Kyara Esteva
   juni 8, 2017 at 1:51 pm

   haha grappig om te lezen dat we veel dezelfde gewoontes hebben!

 • Reply
  Ana Rita
  juni 16, 2017 at 10:00 am

  Je klinkt als een gezellige meid! En we hebben aardig wat dingen met elkaar gemeen zo te lezen haha

 • Reply
  Joeri Flameling
  november 6, 2017 at 9:08 am

  Hey Ky,

  Bedankt voor je leuke blog. Draagt toch weer bij aan een glimlach morgen. Kom net uit de sportschool en er waren weinig jonge mensen. Dan kom ik thuis en lees je blog, van een fitgirl. En ja dat is serieus, want toen ik je plaatjes zag had ik 1st niet eens door dat je er 1 was maar vond je er wel zo uit zien. Heb geen idee hoe ik op je blog terecht ben gekomen, de link is alweer vergeten. Zo ben ik, supergoed geheugen (weet tel. nrs van 25 jaar geleden toen ze (veelal) nog 9 cijfers hadden) maar vergeet id supermarkt waarvoor ik ben gegaan.

  Muggen gaan er altijd meteen aan, want ze worden steeds slimmer, zo lijkt het. Alleen bij mijn ouders overigens. Dat ligt niet aan mijn ouders, hoogstens aan het feit dat ze zonodig bij het water moesten gaan wonen. Ik woon bij zee, dat is ook water, maar daar bestaan weinig muggen. Pissebedden en spinnetjes krijgen bij mij een Kyara-muggenbehandeling, want dat zijn lieve beestjes. Althans.. voor ons mensen dan. Althans.. De Nederlandse varianten dan van de beestjes. Oranje en blauw zijn mijn lievelingskleuren. Gek genoeg ben ik niet nationalistisch maar heb ik ook in Schotland gewoond (blauw nationale kleur). Toeval? Weet niet, maar ik heb door mijn leven heen allemaal van dat soort toevalligheden. Luie vrouwen zijn een afknapper, sportieve vrouwen openen het respectreservoir. Hoe mooi trouwens als je die wasmachine met je vriendin naar boven kunt dragen, kun je je luie vriend weer in z’n bed laten liggen.

  1 van mijn favoriete zinnetjes is” de groeten thuis”

  Met de hartelijke groeten van
  Joeri

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge