Dit ben ik nog een keer

Dit ben ik nog een keer. Ik vind meneer Trump stom, vind dat mensen met Live, Laugh, Love aan de muur zich moeten schamen en dat mensen die het hele jaar door hun kerstverlichting laten hangen dat eigenlijk ook moeten doen. Voetballers zijn aanstellers, ik heb nooit ergens tijd voor behalve wanneer ik eigenlijk moet leren en denk altijd dat ik doodga wanneer ik weer eens een steek in mijn buik voel. Ik snap niet dat mensen dagelijks bizarre en ranzige Facebook filmpjes delen, dat mensen kleffe en verliefde foto’s delen of mensen die überhaupt iets op Facebook delen. Gewoon niet doen.

Ik snap niet waarom ik de enige ben die om mijn eigen grapjes lacht, meisjes die fraude plegen door een Snapchat filter te gebruiken op hun profielfoto en waarom hij alles kan eten en ik aankom van één dropje. Het is opnieuw en overdoen, ik word en niet ik wordt en Mensen Die Op Deze Manier Hun Zinnen Schrijven Mogen Nooit Meer Op Het Internet. Dubbele punt X P.

Ik snap niet dat ouders hun kindje van 3 met een ipad laten rondlopen, dat mensen kunnen vreemdgaan  en waarom er geen regel is of je 1 of 3 kussen moet geven. Mensen die te hard aan de riem van hun hond trekken vind ik stom, snap niet dat mijn kamer na 5 minuten weer een troep kan zijn en ik heb altijd honger. Ik verbrand altijd,  ben stiekem echt een watje en mensen die in hun neus peuteren zijn vies. Vooral wanneer ze het opeten.

Het spleetje tussen mijn tanden vind ik super lelijk, ik zing mee met mijn muziek op de scooter en heb eigenlijk echt een bril nodig. Ik dagelijks een pak oreo koekjes wegeten, daar dan weer super veel spijt van hebben en het de volgende dag dan gewoon weer doen. Ik ben verliefd, ben verslaafd aan paprika’s en wil nog heel veel dingen doen. Iedere dag heb ik wel een kleine storing in mijn bovenkamer en zeg ik weer iets doms, ik haat burpees en word blij van geurkaarsjes.

Netflix is mijn ultieme verslaving, dit eet ik een paar keer in de week en ik vind die panty-onder-een-gaten-broek-hype helemaal niks.  Wanneer mijn blogplanning niet uitkomt word ik zenuwachtig en kan ik tot drie uur ’s nachts doorgaan met typen, ik vind het stiekem best eng om Youtube video’s online te gooien en wanneer ik soms wakker word verlang ik alweer naar mijn bed in de avond.

Ik wil meer in het moment leven, genieten van kleine dingen en waarderen wat ik eigenlijk allemaal heb.

 

Lees ook: dit ben ik (deel 1)

Liefs,
Kyara Esteva

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge