De 7 dingen waar ik me op verheug

dingen waar ik me op verheug

Dit was niet precies de zomer waar ik mij op verheugd had. Het weer viel enorm tegen en dat maakte dit jaargetijde iets minder plezant. Natuurlijk ben ik wel op vakantie geweest en heb ik kunnen genieten van heerlijk weer, maar toch. Gelukkig heb ik andere dingen om me op te verheugen de komende tijd. Hele leuke dingen. Lees je mee?

1 | Afrijden
Mijn eerste rijles herinner ik mij als de dag van gisteren. Onwijs bang en zelfs een beetje boos omdat mijn vriend dit stiekem voor mij geregeld had. Nu ben ik bijna op de helft van mijn lessen en kan eerlijk zeggen dat het erg goed gaat en ik niet kan wachten om af te rijden. Misschien duurt het dan wel nog een paar maanden, maar ik verheug me er nu al op om mijn eigen autootje te kopen en lekker te gaan scheuren!

2 | De Iphone 8
Ga ik voor de Iphone 7 Plus of wacht ik af tot de Iphone 8 uitkomt? Ik twijfel enorm. Vooral omdat mijn mobiel echt aan vervanging toe is en het scherm vol barsten zit. Maar of ik zo lang kan wachten op de Iphone 8.. Ik weet het niet. De geruchten zeggen dat deze versie nog even op zich laat wachten en zo rond oktober uit zal komen. Maar aangezien ik 27 augustus al mag verlengen twijfel ik dus enorm. Wat zou jij doen?

3 | Start van de handbalcompetitie
De meeste van jullie weten wel dat ik al heel lang handbal. Sinds mijn vijfde om precies te zijn. En aangezien ons team niet speelt in een buitencompetitie, duurt het langer voordat onze binnencompetitie eindelijk start. Deze start namelijk pas in oktober. Onze laatste wedstrijd, en tevens ook onze kampioenswedstrijd, op 12 maar was, kun je je wel voorstellen dat ik niet kan wachten tot de competitie weer start. Dit wordt wel een wat pittiger seizoen dan de vorige, we spelen nu namelijk in de hoofdklasse!

4 | Zomer afsluiting
Na Open Air, A Day At The Park en Vunzige Deuntjes wilde ik mijn zomer afsluiten met een laatste festival, Mysteryland. Ik was er nog nooit geweest, maar ieder jaar weer hoorde ik positieve verhalen. Helaas kon ik niet gaan in verband met de handbal. Gelukkig begint de Feestweek hier deze week en is dat ook een prima afsluiter voor deze zomer.  Zijn er nog mensen die ik daar ga tegenkomen?

5 | Nieuwe baan?
Het is tijd voor iets nieuws, een nieuwe baan. Ik zocht specifiek vacatures van bedrijven waarbij doorgroeimogelijkheden beschreven stonden. Ik vind het zelf een uitdaging om mezelf hogerop te werken. Hopelijk start er binnenkort een nieuwe uitdaging voor mij. Misschien weet jij ergens nog een leuke vacature?

6 | Netflix
Ik kan niet wachten tot Netflix eindelijk weer een paar nieuwe seizoenen online knalt van mijn favoriete series. Dan heb ik het natuurlijk over Thirtheen Reasons Why, Riverdale en Orange Is The New Black. Stiekem hoop ik ook dat er nog nieuwe seizoenen van Pretty Little Liars en The Vampire Diaries worden uitgebracht maar ik ben bang dat dat helaas niet meer gaat gebeuren.

Lees ook: Leuke Netflix series die je gezien moet hebben!

7 | Kerst
The most wonderfull time of the year. Can’t wait. Puur en alleen om de gezelligheid en al het lekkere eten. Uitgebreid dineren met de liefste mensen terwijl het buiten vriest en sneeuwt. Het duurt dan nog wel even een paar maanden, maar ik verheug me er nu al op!

Dit zijn de dingen waar ik me op verheug. En jij, waar kan jij echt totaal niet op wachten?

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op InstagramFacebookBloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge