De dingen die je wilt weten maar niet durft te vragen

de dingen die je wilt weten

Hoe gaat het echt met je?
Normaal gesproken vertel ik de persoon die eigenlijk helemaal geen zin heeft om een echt antwoord te krijgen op deze nutteloze vraag, dat het goed met me gaat. En eigenlijk is dat ook zo. Ik vertelde natuurlijk in een eerdere post dat ik een beetje in de knoei zat qua werk en school. Wat ik nu precies wil bereiken met mijn blog en Instagram en hoe ik de toekomst voor me zie. In principe is dit nog niet veranderd en ben ik nog steeds hard aan het nadenken over wat ik precies wil.

Buiten dat heb ik niets te klagen. Ik ben nog steeds stapel verliefd, werk, sport en eet ook nog heel veel en heb eigenlijk nog wel meer powervrouw dingen gedaan de laatste tijd. Voor nu gaat het dus eigenlijk prima. Lief dat je het vraagt!

Mis je je moeder nog veel?
Jazeker. Iedere dag. Natuurlijk wordt de pijn ieder jaar wel iets minder, maar het gemis blijft nog steeds net zo groot. Zeker de eerste drie jaar heb ik het er erg moeilijk mee gehad en ging het niet zo goed met me. Ik wist me geen raad en veranderde al snel ik een echte losgeslagen puber met paniekaanvallen. Gelukkig hielp het om hierover te praten en ging het langzamerhand steeds beter met me.

Natuurlijk mis ik mijn moeder nog steeds ontzettend veel en denk ik ook nog iedere dag aan haar. Gelukkig weet ik dat zij op mij neer kijkt en er stiekem altijd nog een beetje bij is.

de dingen die je wilt weten

Eet je altijd gezond?
Absoluut niet. Een tijdje geleden wel, maar dat was dan ook de tijd dat ik doorsloeg in mijn gezonde leefstijl en er alles voor over had om er fit uit te zien. Ik sloeg feestjes over, genoot nooit meer van een wijntje en at niets meer waar ook maar een grammetje vet in zat. Al snel realiseerde ik me dat dit echt niet gezond of verantwoord voor mij was en probeerde ik weer normaal te eten. Gelukkig had ik snel door dat het goed fout kon gaan als ik op deze manier verder ging.

Nu geniet ik misschien wel iets te vaak van een McFlurry of een pizza, maar who cares? Ik hou nou een maal van eten. Heel veel eten.

Word je wel eens herkend op straat?
Ja ik ben wel eens herkend op straat of in de Basic Fit, maar ik kom vooral volgers tegen op events en bij leuke hotspots. Soms durven ze me geen gedag te zeggen en krijg ik een uur later een berichtje op Instagram dat ze me zagen. Niet meer doen hoor, gewoon gezellig een praatje komen maken de volgende keer!

Verdien je geld met bloggen enzo?
Yes I do. Maar ik ga eerlijk zijn, dit verschilt iedere maand. Soms zijn het een paar tientjes en soms 20 keer het dubbele. Ligt er maar net aan wat voor samenwerkingen er op mijn schoot geworpen worden!

Ben je vrijgezel?
Nee. Doei.

.de dingen die je wilt weten

Heb je je volgers gekocht?
Never nooit nee. Ik snap dat mensen dit denken aangezien ik in verhouding weinig interactie heb wanneer je naar mijn foto kijkt en het aantal volgers. Maar dit heeft eigenlijk allemaal te maken met het algoritme en de nieuwe Shaddow Banned theorie. Boeit me allemaal vrij weinig, ik doe het omdat ik het leuk vind en zie altijd wel hoeveel mensen mijn foto leuk vinden. Heb namelijk wel iets beters te doen dan me daar druk over maken!

Word je nooit moe van bloggen?
Soms wel. Er zijn dagen dat ik er simpelweg geen zin in heb of juist de tijd niet kan vinden om even iets te typen. Nu is het bijvoorbeeld een uur ’s nachts en lig ik in bed om snel vier verschillende artikelen te schrijven. Dit doe ik nu dan omdat het de hele week lekker weer wordt en ik niet thuis achter de laptop wil zitten typen. Ik plan deze blogposts dan gewoon vooruit. Easy toch!

En daarnaast is dit ook een soort dagboek voor me, net als YouTube. Eerlijk, hoe tof is het om over een paar jaar gewoon eenvoudig al deze herinneringen terug te lezen of te kijken?

Vind je jezelf een fitgirl?
Ja en nee. Wat vind jij van de term fitgirl? Zelf heb ik niet zoveel met het woord fitgirl. Maar als ik aan dit woord denk, zie ik een fitte meid voor me opzoek is naar een sterkere en gezondere versie van haarzelf. Een chick die lekker in haar vel zit, geniet van het leven en bezig is met een gezondere leefstijl. Ze vindt gezonde voeding belangrijk, maar is ook in voor een wijntje of een hele Tony reep. And that’s me!

Dus, hier alle vragen waar je vast wel benieuwd naar was. Heb je nog een vraag voor me? Stel ze dan in de reacties hieronder, dan plak ik jouw vraag gewoon in dit artikel!

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge