De dingen die ik moet blijven uitleggen aan iedereen

Zo, hier hebben jullie de antwoorden op verschillende vragen die ik nog steeds veel krijg en de dingen die ik moet blijven uitleggen. Vaak tijdens het uitgaan wanneer mijn lievelingsnummer eindelijk op komt en ik uiteindelijk mijn hele levensverhaal aan iemand moet uitleggen. Maar hey, maakt niet uit. Saaie gespreksstof is ook gespreksstof. Toch?

In dit korte maar o zo leuke artikeltje geef ik weer eens antwoorden op vragen die ik vaak krijg. Maar even eerlijk, wanneer jullie echt oprecht gedesinteresseerd waren geweest in mijn fantastische leven (grapje natuurlijk), hadden jullie het allang kunnen vinden op mijn blog. Hier een klein overzicht van de meest gestelde vragen! Lees je mee?

 

Ik snap dat niet, hoe je geld kan verdienen met wat jij doet..
Antwoord: Hoe kan je geld verdienen met bloggen?

 

Waarom post je nooit meer gezonde recepten en tips?
Antwoord: Ik doe ook gewoon maar wat

 

Wat eet je op een dag?
Antwoord: Jaja daar is hij dan; mijn eetdagboek!

 

Doe je eigenlijk nog iets met Youtube?
Antwoord: Kijk zelf maar

 

Vind je dat nou leuk, zulke persoonlijke blogs schrijven?
Antwoord: persoonlijke blogs, ik vind het maar eng

 

Krijg je veel pakketjes voor je blog?
Antwoord: blogpakketjes krijgen is gewoon awesome

 

Ik heb eigenlijk nog meer vragen maar die durf ik je niet te stellen
Antwoord: De dingen die je wilt weten maar niet durft te vragen

 

Oke oke, maar ik wil nog meer van je weten..
Antwoord: Dit ben ik

 

Meer meer meer..
Antwoord: Dit ben ik nog een keer

 

Waar kan ik jou en jouw blogposts het beste op volgen?
Antwoord: Op Instagram én op Facebook!

 

Wil je nu echt nog meer weten? Dan kun je mij het beste een berichtje sturen op Instagram of Facebook. Misschien kan ik dan nog eens zo’n fascinerend en informatieve blogpost schrijven. Bedankt voor het lachen!

Liefs,
Kyara

Volg je mij naast Instagram en Facebook ook nog eventjes op Bloglovin en YouTube?

 

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge