DIARY: TRAINEN EN ETEN #2

wit

Trainen, nieuwe recepten en een hele zware dag . Er zijn deze week weer genoeg dingen gebeurd waar ik jullie graag over wil vertellen. Lees je met me mee?wit

Maandag: love my brotha

Jeej, het is weer maandag (said no one ever). Opstaan gaat beetje bij beetje steeds iets soepeler.  Dat zorgt er gelukkig voor dat ik mezelf kan klaarmaken voor een stage week zonder stress en zweetdruppels op m’n rug.

Later deze middag krijg ik een berichtje. Één klein berichtje waar ik direct een glimlachje van op mijn gezicht krijg. O o o, Yaron. Mijn lieve kleine puber broertje stuurde mij een berichtje met de tekst dat hij mijn eerste diary helemaal geweldig vind. Mijn lieftallige (en nog steeds single) broertje, strooit nooit met complimentjes en zei zelfs dat hij z’n lach in moest houden in de klas. Ik voel me speciaal.  En een beetje fatsig, nadat ik hierna 6 crackers met pindakaas naar binnen werk.

Nieuw recept

Ik besluit om niet te gaan trainen. Even luisteren naar m’n lichaam die mij verteld dat de spierpijn teveel wordt. Ik duik dus heerlijk een avondje op de bank. ‘S avonds geniet ik van een nieuw receptje die ik maak met de Spaghalgae van Alchemist.

Dinsdag: sad day..

Dinsdag 19 april. De dag waar ik ieder jaar weer zo ongelofelijk tegen op zie. Gek genoeg ben ik vandaag niet zo verdrietig als de andere jaren. Dat komt hoogstwaarschijnlijk door de brief die ik schrijf. Ik schrijf mijn gevoel van me af, maar wat nu? Ga ik het online gooien of niet.. Past dit wel bij mijn blog en de onderwerpen waar ik over schrijf? Willen mensen dit lezen? Lang twijfel ik, maar dit is iets wat bij mij hoort en belangrijk is om te weten als je mij echt wilt leren kennen. Dit is een grote reden geweest waardoor ik norecipeforlife ben begonnen. Ik heb een verhaal, net zoals jij dat vast ook zult hebben. Maar man man man, wat krijg ik ontzettend lieve reacties. Mensen die er geëmotioneerd door raken, mensen die het een prachtige tekst vinden en mensen die zichzelf erin herkennen. Wat ben ik blij dat ik dit openbaar heb gemaakt.

Door de drukte sla ik mijn ontbijt over en eet ik maar wat omdat mijn buik de meest rare walvisgeluiden blijft maken. Ondanks dat er nog steeds veel lieve reacties en whatsappjes binnen blijven stromen,  heb ik geen tijd om die direct te beantwoorden. Mijn body & fit pakket komt binnen,  iets wat mijn dag eigenlijk meteen een stuk plezieriger kan maken. Binnenkort schrijf ik een blogje over mijn favo B&F producten (als jullie dat interessant vinden tenminste).

Body & Fit

Kwart over drie. Tijd om mijn twee lieve neefjes van school te halen. En nieuwsgierig dat ze zijn nadat ze het pakket van Body & Fit zien staan. Alles even uitgelegd waarna we daarna alles even proeven. Ik krijg enorm veel email vandaag en plan een afspraak in bij Changing Life Hub. Daarna probeer ik met veel moeite al mijn B&F producten in een keer mee naar huis te nemen, maar op zo’n scootertje lukt dat natuurlijk nooit.

Het enige waar ik nu zin in heb, is trainen. Verstand op nul en even in mijn eigen wereldje knallen. Heerlijk even zweten, en wat gaat het lekker! Precies wat ik nodig heb. Met twee wallen die hangen tot m’n knieen en een verlept vogelnestje op mijn hoofd spring ik op de scooter. Ik ga even langs mama haar plekje. Er staan mooie bloemetjes en er ligt een prachtige roos. Wanneer ik het kerkhof af loop, besluit ik om nog even snel langs te gaan bij de handbal om te kijken naar de training, maar na 5 minuten raak ik  onderkoeld en besluit ik weer te gaan.

Van alle berichtjes die ik vandaag mocht ontvangen, is Tirza toch wel dé persoon die mij echt begrijpt. Ik ken haar nog niet zo lang, maar ik ben blij dat ik iemand heb gevonden waar ik goed mee kan kletsen.

Vandaag was een dag met gemengde gevoelens en man, wat ben ik moe. Ik ga slapen en lekker dromen over mama die vandaag de hele dag over mijn schouder meekeek.

Woensdag: 22K!

Wakker worden met 22k. Gewoon 22 duizend mensen die mijn leven blijkbaar zo leuk vinden dat ze mij willen volgen op Instagram. Lieverds!

Woensdag

Mijn stage dag duurt vandaag tot 4 uur. Ik heb barstende koppijn, maar besluit na een kort middagdutje toch om samen met Michelle (mijn bijna 7 kilo lichtere schoonzus) even de sportschool in te duiken. Heerlijk wanneer je lid bent bij 3 sportscholen, vandaar dat wij vandaag in de Basic Fit staan.

Ik denk nog veel aan gisteren en krijg ook nog steeds veel lieve berichtjes en mailtjes. Ik ga met een voldaan gevoel lekker naar bed.

Donderdag: een dag zonder WheyTella, is een dag niet geleefd

Vandaag werk ik een dag thuis aan mijn onderzoek. Ik maak tussendoor van kokos en wheytella de meest hemels combinatie die er bestaat. Dat moet ook haast wel aangezien het bordje binnen no time leeg is.

Vandaag is een saaie dag. Ik schrijf nog wat concepten uit en ga daarna nog even trainen.

WheyTella

In de middag verander ik de hele inrichting van de woonkamer (voorjaarsschoonmaak?) en zoek ik al mijn kleding bij elkaar voor de Ijhallen. Want ja, er is eindelijk iemand die met me mee wil waardoor de vuilniszakken vol kleding voorgoed de deur uit kunnen. Hopelijk neem ik nog een aardig zakcentje mee naar huis!

vrijdag: ik ben een kast

Om 13.00 precies sta ik in de gym. Heel regelmatig train ik mijn armen niet, dus laat ik daar vandaag verandering in brengen. Dit is zelfs mijn eerste degelijke arm training waarbij niemand me aankijkt alsof ik een of andere idioot ben die niet weet wat ze nou allemaal aan het doen is. Waarschijnlijk deed ik het dus toch goed. Wel gaat mijn bidon plots kapot waardoor ik als een lammetje uit een fles sta te lurken. Mensen kijken me hierdoor toch een beetje vreemd aan.. Mazzel, ik spring nog even op de crosstrainer!

Vrijdag

Uiteindelijk trillen mijn armen zo erg dat mijn cardio al afgelopen is voordat ik mijn oortjes kon aansluiten aan mijn telefoon. Ik voel me een kast. En uiteindelijk ook een domme koe. Waarom ga ik in hemels naam mijn armen trainen wanneer ik vanavond weer mee moet trainen bij Fiqas. Helemaal niet bij stil gestaan..

Eenmaal thuis aangekomen schrijf ik een nieuwe blogpost. Een ietwat onthullende post, aangezien ik jullie laat weten dat ik vanaf 2 mei start met Personal Body Plan, waar ik ontzettend veel zin in heb.

Zaterdag: brownie’s  en dansjes wagen in Amsterdam

Rustdag. Heerlijk op mijn eigen tempo wakker worden. Met mijn laptop op schoot geniet ik van een heerlijk ontbijtje gemaakt door Roy. We besluiten samen om even langs de Action te gaan, die we naderhand leeggeroofd hebben. De Action is serieus een prima winkel om keukengerei en superfoods te halen. Goedkoop en en ook nog eens een goede kwaliteit. We halen ’s middags hemelse broodjes bij ons vaste kaasboertje en genieten nog even van de zon die zich kort laat zien.

Zaterdag

Michelle en ik scheuren naar de appie nadat we samen een recept hebben bedacht voor een gezonde brownie. De laatste tijd vind ik het steeds leuker om nieuwe bak recepten te bedenken en maken. Zo ook deze brownie. En wat is hij goed gelukt!  Dit receptje schrijf ik binnenkort voor jullie uit.

Na de brownie goedgekeurd te hebben rij ik terug naar huis. Ik spring onder de douch en maak mezelf klaar voor een drukke en hopelijk gezellige avond. Eerst kijk ik een handbalwedstrijd bij Fiqas Aalsmeer en rij daarna door naar mijn vriendinnetje die ik al een paar maanden niet gezien heb. Deze chick loopt al een paar maanden stage in het buitenland. Ik ben daarom extra blij om haar eindelijk weer te zien. We kletsen bij haar thuis gezellig met een stel idioten en daarna gaan we door naar de stad.

Zondag: wijn is (blijkbaar niet zo) fijn

De wekker gaat en ik word met een uitgerust gevoel wakker. And it’s gone.. Ik val weer in slaap. Waarom voelt het plotseling alsof ik gisteren 3 tequila shotjes, 72 baco’s en een emmer wodka op heb? Ik heb maar 2 wijntjes op gisteren. 2 wijntjes jongens. En ik moet nog een handbalwedstrijd spelen. Hoe dan?

Eenmaal aangekomen bij de handbal gaat het al stukken beter, al zie ik er niet zo uit. We spelen een mooie pot met een eindstand van 35 nog wat. Samen met de wastas rij ik naar huis. Ik dump mijn tassen, kleed me snel om en rij naar de volgende wedstrijd. Een voetbal wedstrijd van Roy z’n team. Helaas kan hij nog steeds niet meespelen vanwege de twee breuken die nog steeds in zijn voet chillen. Terwijl orkaan Katrina nog even hoi komt zeggen wanneer ik langs het voetbal veld sta, reserveren we een tafel bij Kokusai. De wedstrijd eindigt ook in een mooie winst van 2-0.

Ik sluit mijn week af met vijf rondes sushi en een dikke buik.

Zoals je ziet is deze week niet heel bijzonder. Maybe next week!

 

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge