BLOG TAG: De blog top 3 tag!

Yes, iedere maandag komt er een tag online en vandaag is het de beurt voor De Blog Top 3 Tag. In deze blogpost beantwoord ik 10 vragen over bloggen. Deze Tag heb ik overgenomen van de blog van Sylvia Kuijsten.

De regels
Link naar deze blogpost
Laat weten door wie je genomineerd bent
Gebruik als illustratie je favo plaatje dat iets te maken heeft met het getal drie
Beantwoord de elf vragen op jouw manier
Nomineer twaalf andere bloggers en laat hen weten dat je ze genomineerd hebt

Drie stukken van mijn lievelings oreo cheesecake

De blog top 3 tag

1 | Welke drie dingen zijn voor jou onmisbaar bij het bloggen?
Een lekkere kop gemberthee, mijn notitieboekje en natuurlijk mijn laptop. Ik vind het ook fijn om rustig op mijn kantoortje thuis te werken, maar tussen de mensen in een openbare ruimte kan ik me ook makkelijk concentreren. Zolang ik maar mijn drie onmisbare dingen bij me heb!

2 | Welke drie dingen mogen niet op een blog ontbreken?
Een pagina die wat meer over jezelf verteld mag zeker niet ontbreken. Je wilt natuurlijk wel weten wie de schrijfster achter de blog is. Daarnaast zijn een zoekoptie en een goede menubalk ook van belang. Zelf vind ik het fijn om op een overzichtelijke manier alles goed te kunnen vinden.

3 | Over welke drie onderwerpen schrijf je het liefste?
Sport, voeding en ik vind het ook altijd fijn om wat meer persoonlijkere blogposts te publiceren. Sinds kort geef ik ook wat meer tips in het thema van zelf bloggen en WordPress. Ik hou het graag ook wat breder zodat ik overal over kan schrijven!

4 | Wat zijn de drie populairste posts op je blog?
De blog waarin ik een brief schreef naar mijn moeder die in 2011 overleed werd onwijs vaak bekeken. De blog waarin ik vertelde dat zou gaan stoppen met bloggen onder mijn oude naam: Norecipeforlife zou stoppen en ik door zou gaan met KyaraEsteva. Tussen mijn drie best bekeken blogs zit ook een heel erg lekker recept. Namelijk de gezonde chocolade brownie, dat was echt een hit!

5 | Welke drie dingen wil jij uitstralen/bereiken met je blog?
Positiviteit, herkenbaarheid en sarcasme/humor. Ik vind het fijn om te horen dat mijn lezers zich kunnen herkennen in de dingen waarover ik schrijf. Daarnaast vind ik het ook leuk om met een vleugje sarcasme te schrijven, zoals in deze blogpost.

6 | Via welke drie social media is jouw blog te volgen?
Via Instagram, Facebook en Youtube.

7 | Wat zijn drie voor- of nadelen van bloggen?
De voordelen:
Ik kan mijn creativiteit uiten door het schrijven.
Het is niet alleen mijn hobby, maar nu ook mijn werk geworden.
Het ontmoeten van onwijs veel leuke lieve mensen.

De blog top 3 tag!

De nadelen:
Bloggen vergt veel energie en kost enorm veel tijd.
Soms loop je vast of heb je geen idee meer waar je over kunt schrijven.
Er zijn enorm veel bloggers, dus het is moeilijk om er bovenuit te kunnen steken.

8 | Wat zijn jouw drie favoriete blogs van andere bloggers?
Toevallig, hier heb ik net een post over geschreven. Je vind mijn favoriete blogs hier!

10 | Over welke drie onderwerpen lees je het liefste bij andere blogs?
Sarcastische columns, tips & lijstjes over van alles en nog wat en voeding.

11 | Welke drie blogtips heb jij voor andere bloggers?

1 | Hoe moet je eigenlijk een blog beginnen?
2 | 10 tips voor de beginnende blogger
3 | Hoe kun je geld verdienen met bloggen?

Dit was hem alweer. De Blog Top 3 Tag. Weet jij nog een leuke tag die ik volgende week kan beantwoorden? laat het mij dan vooral weten en neem deze tag ook zeker over op jouw eigen blog!

De vragen op een rijtje zodat jij ze makkelijk over kunt nemen:
1 |  Welke drie dingen zijn voor jou onmisbaar bij het bloggen?
2 |  Welke drie dingen mogen niet op een blog ontbreken?
3 |  Over welke drie onderwerpen schrijf je het liefste?
4 |  Wat zijn de drie populairste posts op je blog?
5 |  Welke drie dingen wil jij uitstralen/bereiken met je blog?
6 |  Via welke drie social media is jouw blog te volgen?
7 |  Wat zijn drie voor- of nadelen van bloggen?
8 |  Welke drie lezers laten de meeste reacties achter?
9 |  Wat zijn jouw drie favoriete blogs van andere bloggers?
10| Over welke drie onderwerpen lees je het liefste bij andere blogs?
11 | Welke drie blogtips heb jij voor andere bloggers?

Ik moet natuurlijk ook nog 12 mensen nomineren, maar dat vind ik een beetje veel. Ik hou het er bij 3:
Louise Langendoen
Marieke
Milou

Liefs,

Kyara

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Merel
  maart 13, 2017 at 12:56 pm

  Wat een leuke tag, kende hem nog niet. Ik ga hem overnemen!
  En wat die nadelen betreft, helemaal mee eens. Vaak draait alles om het bloggen en dat is leuk, maar ook weleens veel 😀

 • Reply
  Nathalie - Volgmama
  maart 14, 2017 at 9:48 am

  Wat een leuke tag! 12 mensen nomineren is wel erg veel haha. Ik zou het ook bij 3 houden 😉

 • Reply
  Blog top 3 tag: 'Hier moet iedereen zijn verhaal kunnen doen, zonder oordeel' -
  september 11, 2017 at 8:24 am

  […] kwam ik bij Kyara Esteva deze blog top 3 tag tegen (oorspronkelijk van Sylvia Kuijsten). En aangezien ik nog van lijstjes […]

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge