Durf jij voor altijd 4 keer lief te zijn, iedere dag?

complimentjes geven

Ik heb een opdracht voor je en het heeft te maken met complimentjes geven. Misschien is het eerder een challenge die wel wat durf vereist. Zou jij het namelijk aandurven om iedere dag 4 keer lief voor iemand te zijn? Iedere dag ervan bewust zijn om 4 complimentjes te geven aan iemand.

 

Complimentjes geven

Eerlijk is eerlijk, het is altijd fijn om een compliment te krijgen. Al is het van je zus, tante of van een totaal vreemde midden op straat. Op de een of andere manier leven we op wanneer iemand een complimentje geeft omdat je er goed uit ziet vandaag of dat je van die leuke schoenen aan hebt. Het kost niets en zorgt misschien wel voor goede karma in de toekomst. Wellicht kost het een beetje moeite, tijd en wat zelfvertrouwen maar het gevoel van vertrouwen en positiviteit begint natuurlijk bij jezelf.  Complimentjes geven siert een persoon en werkt vaak ook als sneeuwbaleffect. Geef jij een complimentje, dan is de kans groot dat je er ook eentje terug krijgt. En het is toch het proberen waard om een gokje te wagen op goede karma?

 

You can tell who the strong women are. They’re the ones building each other up instead of tearing each other down.

 

En weet je, ook al denk jij waarschijnlijk van niet, jij kunt echt het verschil maken. Het klinkt ook heel cliche nu ik het zo schrijf. Maar ook al heb je het niet altijd door, mensen kunnen af en toe best in een negatieve spiraal terecht zijn gekomen en daardoor niet lekker in hun vel zitten. En met één simpel klein complimentje kun jij hun dag helemaal maken. Hoe leuk is het als jij degene bent die dat voor hen kan doen?

 

What you do today can improve all your tomorrows.

 

Je weet zelf ook hoe fijn het is om een complimentje te krijgen. Daarom is mijn challenge voor jou: probeer iedere dag 4 complimentjes te geven. Ja, ook aan een totaal vreemde! Laten we eens lief zijn voor elkaar, iedere dag, 4 keer.

En wanneer je een leuk verhaal weet over complimentjes geven, laat het dan hieronder weten!

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

 

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge