Hij kan alles eten en ik kom aan van een dropje

Zelf sport ik dagelijks en ben ik gek op sporten, maar aan mijn intens warme band met Tony Chocolonely hecht ik misschien nog wel meer waarde. Ik wacht nog steeds op de dag dat ze mij gaan sponsoren. Ik geloof er ook heilig in dat alles lekker wordt met een dikke laag gesmolten kaas. Eerder in Frankrijk at ik zelfs een visschotel met een krokant kaas-achtig korstje uit de oven. Ja, ik ben zo’n tuthola die eigenlijk alles lust. En dat maakt mijn ‘fitgirl’ bestaan niet eenvoudiger. Ik ben ook zo’n persoon die vier keer in tien minuten tijd naar mijn koelkast loopt om te kijken of er op magische wijze iets nieuws in is gepooft.  Jammer genoeg is hij altijd even leeg wanneer ik hem van top tot teen analyseer op nieuw voer. 

En nog even over le boyfriend, Hij is heel lief enzo hoor, maar met dit soort ongein haalt hij het bloed onder mijn nagels vandaan. Want hoe hard ik mijn best ook doe, hij blijft er altijd gespierder uitzien dan ik ook al eet hij iedere dag een hele pizza weg. Doet ie niet, maar bij wijze van. Hij kan makkelijk iedere avond door de Mac Drive scheuren zonder dat het enige schade aanbrengt aan zijn afgetrainde blokjesbuik. En ik, ik kom aan van een dropje. Ik koester mijn sarcasme, dat weet hij. Maar hij weet ook dat zijn spijsvertering wat vlotter gaat dan die van mij. Echt, go sit on a cactus.

Maarja. Don’t be upsetti, eat some spaghetti!

Eet smakelijk,
Kyara

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

 

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    laura
    augustus 11, 2017 at 9:52 am

    hahah, dit heb ik dus met al m’n vriendinnen (en broertje en moeder en vader).. life is sad.. ;(

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge