Body & Fitshop blackfriday supersale!

   Body & Fit korting
Yes, yes, yes. De supersale bij Body & Fitshop is begonnen! Tot en met 7 december zijn de beste producten extra scherp afgeprijsd. Dus sla snel je slag en bestel je lievelingsproducten met korting! Ben je zo iemand die niet precies weet wat je moet bestellen. No problemo! Hieronder laat ik je graag een paar van mijn favoriete producten zien!

Whey Perfection
Een eiwitshake is een prima alternatief wanneer je na het sporten snel eiwitten naar binnen wilt hebben of als je dagelijks niet aan je eiwitbehoefte komt. Je hebt alleen een shake beker, wat water en eiwitpoeder nodig om snel en simpel een shake te maken. Er zijn onwijs veel smaken, dus de keuze is reuze!

Body & Fitshop korting

 

Smart Bars Crunchy
Eindelijk een eiwitreep die bijna net zo smaakt als een Lion! Deze repen gooi je zo in je sporttas of kun je meenemen naar je werk of school. En niet te vergeten, de macro’s! In één reep zit 15 gram eiwit en bevat slechts 164 calorieën!

Body & Fitshop korting

 

Vloeibaar Ei-Eiwit
Ei, ei, ei en we zijn zo blij want ook dit product is dik in prijs verlaagd! Zelf ben ik gek op eieren en bestel dit daarom ook redelijk vaak om bijvoorbeeld een heerlijk broodje scrambled egg te maken!

Body & Fitshop korting

 

Naturel Pindapasta
Pindakaas lovers laat je horen! Hoe kan het ook anders, natuurlijk kun je ook tot 7 december pindakaas met korting kopen. En daar zijn we natuurlijk erg blij mee!

Body & Fitshop korting

 

Fitness Handschoenen Deluxe
Ook dit item is te bestellen met 50% korting! Mis jij tijdens je trainingen handschoentjes? Deze zijn echt heel fijn, ik gebruik ze zelf ook!

Body & Fitshop korting

 

Trainingswiel
Voor degene die een buik zo hard als steen wilt, is dit echt een aanrader. Zelf moest ik ook een tijdje oefenen, maar ik begin het steeds meer onder de knie te krijgen. Probeer je rug bol te houden en strek je armen helemaal uit, rol jezelf daarna weer terug omhoog!

Body & Fitshop korting

 

Ik kan nog wel even doorgaan met producten die ik altijd in mijn keuken heb staan, maar dan wordt dit een erg lange blog.. Kijk anders zelf even op de website van Body & Fitshop. Je zult versteld staan over de enorme keuze aan allerlei verschillende producten! Ook de superfoods en allemaal lekkere snacks zijn afgeprijsd!

Liefs,

Kyara

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge