Mijn Body en Fit musthaves met korting!

body en fit

Body en Fit, wie kent het niet. Het is nu alweer even geleden, maar normaal gesproken plaats ik iedere maand een bestelling. Dat betekend voor mij maar één ding, even tijd vrij maken. Serieus, ik kan wel uren koekeloeren op de website. Er is zo onwijs veel keuze en ik vind zoveel producten zo ongelofelijk lekker. Ik probeer zo vaak mogelijk verschillende producten uit waardoor mijn keukenkastjes onderhand een beetje vol beginnen te raken..

Op mijn Instagram Story laat ik vaak zien wat ik allemaal uit mijn Body & Fit pakket haal. Maar speciaal voor jullie staan er hieronder twee uitgebreide lijstjes van mijn bestelling en mijn musthaves van Body&Fit die niet in jouw keuken mogen ontbreken. En het leuke is dat je er ook nog eens dikke korting van Deals.be op krijgt! Lees snel verder!

 

Lees ook: What’s in my Body en Fit Shop box?

Dit is een boodschappenlijstje met mijn favoriete producten van Body en Fit die ik er zelf ook nog wel eens bij pak voor inspiratie. Daarnaast kun je ook deze aanbiedingen gebruiken en staan er ook vaak andere kortingen op de site van Body en Fit die je ook in de gaten kunt houden. Hopelijk hebben jullie hier wat aan en kunnen jullie deze boodschappenlijstjes zelf ook gebruiken!

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op InstagramFacebookBloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge