BODY EN FIT WINACTIE: 3X SURPRISE PAKKETTEN!

Eindelijk. Na een lange tijd is het weer zover. Tijd voor een toffe body en fit winactie! Jullie weten als geen ander dat ik een enorme fan ben van de producten van Body & Fit shop. Ik kan uren lang koekeloeren op de webshop en pleur mijn winkelmandje altijd helemaal vol met mijn favoriete musthaves. Maar vandaag gaan we het even anders doen. Vandaag zet ik jullie, mijn lieve lezers en volgers in het zonnetje!

body en fit winactie

Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe verdomd blij ik ben met jullie. Ik waardeer alle lieve reacties, berichtjes en soms ook de schoppen onder mijn kont die ik dan even nodig heb. Daarom wil ik jullie eens in de zoveel tijd bedanken door een toffe winactie online te gooien!

Kans maken?
Wat moet je doen om kans te maken op één van de drie pakketten?
1. Volg @bodyenfitshop & @kyaraesteva op Instagram of mijn facebook!
2. Abonneer je alvast op mijn Youtube kanaal!

Zou je mij ook even willen laten weten wanneer je dit gedaan hebt door een reactie hieronder of onder mijn Instagram/Facebook post te plaatsen? Voor mij is het dan overzichtelijker om drie winnaars uit te kunnen kiezen. De drie gelukkige winnaars maak ik volgende week zondag bekend en zal ik natuurlijk even een berichtje sturen!

Ik ga jullie niet vertellen wat er in dit surprise pakket zit, anders is het natuurlijk geen verassing meer. Maar misschien zitten er wel een paar producten in de doos die je op de foto kunt zien hierboven!

Liefs en veel succes,

Kyara

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

9 Comments

 • Reply
  Kimberley
  januari 23, 2017 at 7:01 pm

  Yeeesss I’m in!

  • Reply
   Kyara Esteva
   januari 23, 2017 at 7:19 pm

   Leuk dat je meedoet Kimberley! Zondag maak ik de winnaars bekend.

 • Reply
  Anita H.
  januari 23, 2017 at 7:08 pm

  Done!

 • Reply
  Jeanne
  januari 23, 2017 at 7:22 pm

  Gedaan!! Lijkt me zo ontzettend leuk om een pakket te winnen! ❤❤❤

  • Reply
   Kyara Esteva
   januari 23, 2017 at 8:00 pm

   Super dat je meedoet Jeanne, good luck!

 • Reply
  Sabine
  januari 23, 2017 at 10:20 pm

  Hi! Ik volgde je natuuuuurlijk al op Instagram en Facebook en uiteraard de Body&fit ook! En nu ook geabonneerd op je YouTube kanaal. Ben benieuwd wat voor leuks daar voorbij gaat komen! En ik ben natuurlijk zelf mega nieuwsgierig naar dat fijne ☆ pakket ☆ van de Body&fit! Ik ga vast heul hard duimen ♡

  • Reply
   Kyara Esteva
   januari 25, 2017 at 8:00 am

   Hoi Sabine, super leuk dat je meedoet. Nu nog even duimen tot zondag!

 • Reply
  Tamara TS
  januari 27, 2017 at 2:13 pm

  Geweldig zo’n pakket, dus ik doe heel graag mee! Fit blijven moet me in 2017 eindelijk eens gaan lukken!
  (Insta @paramara1982, YT Tamara TS)

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge