Body en Fit korting!

body & fit korting
Dit weekend lanceerde Body & Fit haar nieuwe webshop. De webshop is helemaal up to date, en dat vieren we met een kortingscode op ALLE producten!

 

In deze blog vertelde ik jullie al wat ik vaak bestel, maar voor de mensen die snel door willen scrolen naar de kortingscode, heb ik hieronder mijn all time favorites geplaatst. So let’s go!

 

Smart Bar
Deze onwijs lekkere eiwitreep is sinds mijn eerste bestelling mijn favoriet. En ook al zijn er duizend en een smaken, ik bestel altijd weer de White Chocolate. En nu is er zelfs een Smart Bar Crunchy, ik kan niet wachten om die uit te proberen!

Body & Fit korting

 

Liquid Egg Whites
Hoe handig is dit product. Naast dat ik dit ei-eiwit gebruik voor een lekker roereitje, gebruik ik het ook vaak in bakrecepten!

Body & Fit korting

 

Superfood Wafels
En ook deze rollen rijstwafels zitten bij iedere bestelling. Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik twee rijstwafels naar binnen heb gewerkt met een dikke laag pindakaas en Whey Choco.

Body & Fit korting

 

Tonijn
Ja, je kunt zelfs blikjes tonijn bestellen in de Body & Fit Shop. Wist je dat er steeds meer vers gekoelde producten online te bestellen zijn? Pizzabodems, kipfilet, smoothies..

Body & Fit korting

 

Smart Protein
Eiwitpoeder, mijn keuken staat er vol mee. Er zijn zo onwijs veel smaken.. Welke is jouw favoriet?

Body & Fit korting

 

Deze producten staan al een tijdje op de online webshop. Maar er zijn ook tal nieuwe producten die je echt moet proberen! Denk bijvoorbeeld aan de Whey Choco, de Protein Kruidnoten, de Smart Pizzabodems en zelfs de nieuwe Bagels! Neem dus snel een kijkje op www.bodyenfitshop.nl en plaats meteen een bestelling met de kortingscode BRANDNEW

 

Tijdens het schrijven van deze blog, belt heel toevallig mijn vaste bezorger aan. En je raad het al, met een nieuw Body & Fit pakket waar onder andere mijn nieuwe waterkoker en wafelijzer in zitten. Jazeker, ook daar krijg je 15% korting op!

Veel shop plezier!

Liefs,

Kyara

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge