een kijkje in mijn grote blauwe doos

body en fit

Viezerik. Maakt ook niet uit. Nu je hier toch bent, ik laat in deze post zien wat ik deze keer bij Body en Fit heb besteld en tover de lekkerste producten allemaal uit mijn doos. Ik heb eigenlijk al heel lang geen bestelling geplaatst bij Body en Fit. Normaal gesproken deed ik dit iedere maand en liet ik na het open maken van mijn blauwe doos direct zien wat ik had besteld. Zoals in deze, deze en deze post.

Nu is dat natuurlijk alweer een tijd geleden en heeft Body en Fit in de tussentijd niet alleen nieuwe producten en een gloednieuwe website in de lucht gegooid, maar ook de prijs gewonnen van beste webshop van 2017! Dat zegt toch wel heel wat. En naast dit allemaal, vind ik Body en Fit persoonlijk ver boven alle webshops in sportvoeding  uitkomen. Vandaar dat ik telkens weer een glimlach op mijn gezicht krijg wanneer de postbode weer aan de deur staat met mijn blauwe doos.

 

Ik loop alleen maar rondjes

body en fit

Heb jij soms ook het gevoel dat je niet vooruit te branden bent en echt nul komma nul zin hebt om te bewegen? Daar heb ik namelijk ook wel eens last van. Gelukkig is er de pre workout van Assault om mij dan een schop onder mijn kont te geven zodat ik toch weer lekker kan squaten en PR’s kan verbreken. Je voelt je in het begin misschien een beetje als een ADHD patiënt, maar daarna voel je je net Joel Beukers en voor je het weet breek je die hele tent af. Scoopie erbij?

 

Eiwitrepen, eiwitrepen, wie wil er nou mijn eiwitrepen?

body en fit

Als je de titel niet snapt vind ik je stom. Ieder geval. Ik kan niet zonder deze koetjesre… Eiwitrepen bedoel ik.  Ze smaken echt precies naar een Lion, maar dan met wat extra eiwitten erin. Je moet ze zeker een keer proberen!

 

Unfortunately peanutbutter

body en fit

Ik ben verslaafd aan pindakaas. Heb ik al eens verteld dat ik vroeger altijd met mijn vingers de pindakaaspot leeg lepelde? Mijn broertje was een jaar toen ik een vinger vol pindakaas in zijn mond propte. Niet wetende dat hij allergisch was voor pinda’s. Oeps.. ritje naar het ziekenhuis dus.

Dat is natuurlijk allemaal goed gekomen. Maar mijn pindakaas verslaving bestaat tot de dag van vandaag nog steeds. De voorste pindakaas op de foto is zonder twijfel mijn lieveling. Een mix tussen pindakaas  en chocopasta. YUM!

 

BRB, even meedoen met de Vegan hype

body en fit

Nadat ik in deze post vertelde dat ik even ging minderen met mijn inname van zuivel, vond ik dit een perfecte vervanging voor mijn normale eiwitshakes. Vegan Protein is de plantaardige eiwitshake met bijna ideale voedingswaardes wanneer je wat wilt minderen in koolhydraten, voor fanatieke sporters of als bewust gekozen tussendoortje!

 

Body en Fit workout logboek  

body en fit

Dit is precies iets wat ik nodig had om mijn voeding en workout gegevens goed bij te kunnen houden. En hoe leuk is de print? Wanneer je de binnenkant wilt zien moet je er maar eentje kopen hihi.

 

Even nocco nou

body en fit

In mijn blauwe doos zat natuurlijk ook een tray vol met Nocco blikjes. Deze keer probeerde ik de smaak perzik in plaats van peer. Ook lekker, maar peer is toch mijn favoriet. Ik dronk deze blikjes voor mijn training in plaats van pre workout. Nu is het perfect om af te wisselen tussen deze twee!

Dit zijn mijn favoriete producten uit mijn blauwe doos van Body en Fit. Verder zaten er verschillende bakmixen, snacks, diepvriesmaaltijden en de nieuwste Smart Pizza in mijn doos. Wil je zelf een bestelling plaatsen bij Body en Fit? Doe dat dan via deze link, dan help je mij stiekem ook een beetje!

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

 

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge