MEET: het nieuwe blogtalent van Norecipeforlife.nl!

body & fit korting
Nadat er bekend werd gemaakt dat Norecipeforlife.nl aan uitbreiding toe was, en zo ook gastbloggers zocht, stroomde de inbox over. Na veel lezen en lang nadenken, is het nieuwe blogtalent van Norecipeforlife.nl bekend!

 
FOODBLOGGER BEAU
Mijn naam is Beau, 24 jaar en een echte food-lover met een passie voor gezond eten. In het dagelijks leven blog ik hierover op mijn website Beau Bewust.

blogtalent van Norecipeoforlife.nl

Naast gezonde recepten kan je mij ook wakker maken voor overheerlijke guilty pleasures. Het gaat tenslotte om de balans! Die balans maakt me gelukkig en dat gevoel wil ik graag met jullie delen. Daarom zal ik vanaf vandaag iedere maand een recept met jullie delen op Norecipeforlife, hierbij hoop ik jullie te kunnen inspireren en te motiveren.

Heb je een vraag aan mij of wil meer weten? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Of blijf op de hoogte door mij te volgen via Instagram, Facebook & Twitter: @beaubewust

 
MINDSET & TRAVEL BLOGGER RIANNE
Ik ben Rianne, ook wel ‘The Fit Explorer’ genoemd. Ik ben een 20-jarige toerisme studente die altijd in de sportschool, in de keuken of aan de andere kant van de wereld te vinden is. Ik vind het heerlijk om nieuwe bestemmingen & gerechten te ontdekken en hierover te schrijven, want af en toe is het echt een warboel in m’n bovenkamer met al die ideeën.

blogtalent van Norecipeoforlife.nl

Mijn passies combineer ik door te bloggen en ik vind het onwijs tof om voor Norecipeforlife.nl aan de slag te gaan! Naast blogger ben ik Communication & Content Officer bij HotelSpecials en zit ik in het bestuur van de internationale studentenorganisatie ESN. Kortom: de wereld en ik zijn dikke vriendjes. De sportschool en ik ook. Eten en ik ook.

Iedere maand kun je hier op Norecipeforlife.nl een blog van mij vinden om jou van de bank te krijgen, hopelijk doe je met me mee! Wil je meer van mij weten? Neem dan een kijkje op mijn Instagram @riannevanbaarsen.

 
VOEDINGSEXPERT JONATHAN
Mijn naam is Jonathan Klaassen. Ik ben diëtist, voedingsexpert, content creator en blogger.
Naast mijn werk bij Personal Body Plan en DoorMeal ben ik vooral die no-nonsense guy die zich verzet tegen alle onjuistheden die worden beweerd over voeding. Want dat de wereld van voeding veel onjuistheden bevat, staat als een paal boven water.

blogtalent van Norecipeoforlife.nl

Voor ik een mening vorm over een voedingsonderwerp doe ik gedegen onderzoek. Het typische ‘zonderkamertje’ idee waarbij ik als monnik door boeken en literatuur struin. Geen libelle praatjes, geen uit de duim gezogen verhalen, nee, no-nonsense artikelen met oog voor kwaliteit en verdieping. Deze artikelen plaats ik vervolgens op mijn blog of instagram. Waarom? Mijn bescheiden missie is om voor mensen ietwat helderheid te verschaffen in voedingsland.

Verder wil ik je graag meegeven dat voeding een persoonlijke aangelegenheid is. Er is geen één methode die voor iedereen werkt. Jij bent uniek en je hebt een andere voedingsbehoefte dan je buurman en vice versa. Ook neem ik daarbij het woord variatie vaak in mijn mond. Er bestaat namelijk niet één product die alle voedingsstoffen bevat. Variatie is dan ook het kernwoord. Ik ben en blijf een diëtist zullen we maar zeggen.

 
LIFESTYLE BLOGGER LAURA
Mijn naam is Laura, vierentwintig jaar jong en ik woon in het Brabantse Waalwijk. Nadat ik een tijdje op kamers heb gewoond en zes maanden stage in New York heb gelopen ben ik nu weer terug bij ‘ons pap en ons mam’. Op dit moment ben ik druk met het afronden van mijn studie Communicatie waarvoor ik een afstudeeronderzoek doe bij BYDANIE, het styling- en eventbureau van Danie Bles. Daarnaast heb ik het leukste bijbaantje van de wereld, namelijk bij NIKKIE in Den Bosch.

blogtalent van Norecipeoforlife.nl

Je kunt mij het beste omschrijven als bezige bij, want stilzitten is voor mij niet weggelegd. Werken, studeren, sporten en een uitgebreid sociaal leven, er is altijd wel iets dat me bezig houd. Ook lijd ik aan FOMO, oftewel ‘Fear Of Missing Out’: ik wil het maximale uit het leven halen, overal bij zijn, alle mogelijke kansen aangrijpen, altijd bang om iets leuks te missen. En dat heeft er dus mede voor gezorgd dat ik het oproepje voor gastblogger voor Norecipeforlife.nl niet kon negeren. Maar de hoofdzakelijke reden is omdat ik sinds kort ben begonnen met het omgooien van mijn lifestyle. Tot drie jaar geleden viel ik onder de categorie ‘skinny’ maar alle pasta’s, kaasjes en wijntjes die ik met iets teveel regelmaat naar binnen heb geschoven, hebben ervoor gezorgd dat ik zes kilo ben aangekomen. Niet leuk! Na wat mislukte pogingen om een #fitgirl te worden heb ik vier weken geleden mijn eetpatroon omgegooid en ben ik fanatiek gaan sporten: bootcamp, crossfit en boksen. De knop is om en ik merk dat het een lifestyle begint te worden en dat voelt goed!

Vanaf nu kun je maandelijks een blogpost van mij verwachten. Niet binnen een specifieke categorie maar een beetje over van alles wat: fitness, food, health en lifestyle. Ik heb in ieder geval genoeg inspiratie!

 
HOTSPOT BLOGGER PERNILLA
Ik ben Pernilla, 21 jaar en woon samen met een vriendinnetje in het prachtige Haarlem. Momenteel ben ik bezig met mijn master neuropsychologie aan de VU in Amsterdam en loop ik stage op de afdeling medische psychologie in het Spaarne Gasthuis, een ziekenhuis in Hoofddorp. Naast mijn stage werk ik als barista bij Yoghurt Barn (aanrader!), waar ik koffie en heerlijke yoghurtjes maak.

blogtalent van Norecipeoforlife.nl

In mijn vrije tijd sport ik veel; zo fitness ik, doe ik aan bodypump, poweryoga en loop ik, als ik daar zin in heb, hard. Ik vind het heerlijk om een mooie wandeling te maken op het strand met mijn hond en ben hier dan ook vaak te vinden. Daarnaast hou ik onwijs veel van reizen, zo ben ik onder andere in China, Sri Lanka en Tanzania geweest.

In weekenden of op vrije dagen vind ik het heerlijk om buiten de deur te ontbijten, lunchen of dineren. Als gastblogger voor Norecipeforlife.nl ben ik daarom ook verantwoordelijk voor de hipste healthy hotspots in Nederland (en soms ook daar buiten). Ik zal jullie elke maand een healthy hotspot laten zien en hier mijn mening over geven. Hopelijk weet ik jullie hiermee te inspireren wanneer je even niet meer weet waar je heen moet gaan!

 
Dit zijn ze. Het nieuwe blogtalent van Norecipeforlife.nl! Helaas kon er niet aan iedereen goed nieuws geleverd worden, natuurlijk is dat niet persoonlijk. Wanneer je een tof idee hebt, zit er voor later in de toekomst misschien wel een leuke samenwerking in. Ik moedig je aan om in dat geval een email te sturen naar kyara@norecipeforlife.nl!

Liefs,

Kyara

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge