Een nieuwe en vooral positieve blogtag!

blogtag project positief

Als een hersendode zit ik nu op mijn werk al een uur naar mijn computerscherm te staren. Ik struin een beetje rond op internet en bedenk me dat het alweer een tijdje geleden is dat ik een Blog Tag heb ingevuld en gepubliceerd. Ik vond Project Positief op de blog van Dagmar. Heerlijk om de dag positief te beginnen! En zoals Dagmar zegt: Geluk vermenigvuldigt zich als je het deelt. Dus vul zelf ook vooral de vragen in!

 

Blogtag Project Positief

Wat is je favoriete quote en waarom?
Ik ben gek op quotes! Behalve Live, Laugh, Love. Die vind ik verschrikkelijk. Maar ik ben serieus dagelijks op Pinterest aan het rondsnuffelen naar nieuwe inspiratie en toffe quotes. Hier vind je een aantal van mijn favorieten. Maar Hoi leven, trek iets moois aan. We gaan. en every possibility begins with the courage to imagine vind ik ook erg inspirerend.

Welke droom zou je in je leven willen realiseren? Yes you can!
Naast huisje, boompje, beestje en gelukkig en gezond oud worden zijn er natuurlijk meer dingen die ik later wil gaan doen en wil bereiken. Ook al heb ik vaker gezegd dat ik ben begonnen met bloggen voor de fun, betekend dat niet dat ik er niet dolgraag mijn fulltime baan van wil gaan maken. Dat lijkt me juist onwijs gaaf! En daarnaast heb ik hier nog een bucketlist waar ik nog wel een paar jaar mee bezig ben om iedere taak af te kunnen vinken..

Ik wil gewoon girlboss dingen doen, mijn eigen plan trekken en dicht bij mijzelf blijven. Daar hoort ook bij dat ik iedere dag nieuwe dingen leer, mijzelf blijf ontwikkelen en nieuwe kennis opdoe.

Wat betekent geluk voor jou?
Geluk betekend voor mij positiviteit, heel veel liefde, lol en energie. Iedere dag met plezier naar je werk gaan, thuis komen in een liefdevol huis, je belevenissen kunnen delen met een soulmate en genieten van ieder moment. Je weet wel, het goede zien in kleine dingen. Er is namelijk niets mooier dan een zelfverzekerde vrouw die geniet van ieder moment!

Wie kan jou ontzettend opvrolijken?
Heel cliché, maar dan toch mijn vriend. Ik probeer mijn gezicht altijd in de plooi te houden wanneer ik weer eens pissig ben, maar hij maakt me dan toch altijd aan het lachen. Heel stom, want ik kan daarom nooit boos blijven..

Voor wat mogen we je ’s nachts wakker maken?
Niet. Gewoon niet doen.

Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Dat was eergisteren toen mijn vriend en ik gezellig een weekendje in Maastricht waren. We kwamen de laatste nacht thuis na een etentje en het was al laat. En ik weet niet hoe het met jouw vriend zit, maar de mijne heeft altijd honger. Ook na 4 rondes sushi.

In ieder geval, ik ga het even kort samenvatten. Meneer zag een mandje sinaasappel in het keukentje staan van het hotel waar wij moesten overnachten. En bedacht zich dat hij wel zin had in verse juiz dórange. Het was donker, wij hadden eigenlijk geen ontbijt bijgeboekt en we wilden niet gesnapt worden. De persmachine werkte niet. Hij vroeg mij voor hulp maar ik kwam niet meer bij. Het was een hilarische situatie. Typisch zo´n verhaal van ´je had erbij moeten zijn, het is niet grappig als ik het vertel´. Gelukkig heb ik het gefilmd en kun je het binnenkort hier in mijn vlog terugkijken!

Op welke prestatie ben je ontzettend trots?
Lastig. Ik denk dan toch echt dat ik het trotst ben op mezelf omdat ik de ballen had om een blog te beginnen, een hele website in elkaar te bouwen en dit ook daadwerkelijk openbaar heb gemaakt. Dit is nu anderhalf jaar geleden. Maar de angst die ik op die dag voelde, dat was echt bizar. Bang voor de mening van andere, geroddel en puur de negativiteit die ik over mij heen zou krijgen. Gelukkig viel dat hartstikke mee en kreeg ik juist alleen positieve reacties!

Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
Geloof in jezelf, geloof in de liefde en be positive! Een mooiere wereld en een gelukkiger leven begint toch echt bij jezelf. Geef eens een complimentje aan een onbekende op straat, probeer een hele dag niet te zeuren en probeer het mooie te zien in juist die kleine dingentjes. And do more things that make you forget to check your phone!

Dit was Blogtag Project Positief. Neem hem vooral ook over op jouw eigen blog en laat mij dat dan ook weten! Vind ik leuk! 

Liefs,
Kyara Esteva

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Eline
  juni 19, 2017 at 5:19 am

  Wat fijn dat je zo trots bent op je eigen blog, dat mag je ook zeker zijn! Super leuk om steeds weer je blogs te lezen.

  • Reply
   Kyara Esteva
   juni 20, 2017 at 8:45 am

   VInd ik echt heel leuk om te horen Eline! X

 • Reply
  Johanne
  juni 19, 2017 at 2:26 pm

  Leuk leuk, er staat voor komende zondag een tag gepland, dus ik denk dat ik deze ga gebruiken. Ik laat het je weten 😉
  Johanne onlangs geplaatst…3 dingen die ik doe om verveling tegen te gaan: de luie editieMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge