blogpakketjes krijgen is gewoon awesome

blogpakketjes

Sparkly Specials. De rubriek waarin ik even stil sta en terug kijk op mijn favoriete en meest speciale momentjes van de afgelopen tijd. Denk aan leuke tips, weetjes, belevenissen en favorieten. Lees je gezellig mee?

Meneer de postbode heeft het er de laatste tijd maar druk mee. Hij zal wel denken dat ik teveel geld heb om uit te geven. Hij moest eens weten. Ieder geval, in deze post laat ik zien wat voor samenwerkingen ik gepland heb en wat voor lieve blogpakketjes ik de afgelopen twee weken heb gekregen. Ik ben nog steeds onwijs dankbaar voor alle kansen die ik krijg en de samenwerkingen die in mijn schoot geworpen worden. Ook al moet ik er toch nog hard voor werken, bloggen, Instagrammen en alles daaromheen kost vaak ook veel tijd.  En dat wordt soms toch nog best onderschat.

 

Disclaimer: ik schrijf dit soort posts alleen omdat ik het leuk vind om te laten zien wat ik qua blogpakketjes opgestuurd krijg, niet om op te scheppen of om uit de hoogte te doen. Zo wil ik absoluut niet overkomen! Daarnaast is dit ook geen advertorial. Ik zou geen producten aanprijzen wanneer ik niet tevreden ben over het product. 

 

Juice Brothers Cleanse

blogpakketjes

Na een weekend met een kater die ongeveer vijf dagen duurde, vond ik het wel weer eens tijd om mijn lichaam goed te verzorgen doormiddel van een Cleanse van Juice Brothers. Dit heb ik al eens eerder gedaan in samenwerking met een ander bedrijf. Maar omdat er vaak positief over Juice Brothers gesproken en gepost wordt, leek het me tof om het eens bij hun te proberen. Mijn ervaring lees je hier!

 

Happy new hair!

blogpakketjes

Dit zijn leuke blogpakketjes. En nee, ik ben nog steeds geen beautyblogger en dat ga ik ook nooit worden. Don’t worry. Maar ik vond dit toch wel een leuk cadeautje om te krijgen. Vroeger had ik onwijs dik haar, maar toen ik de stijltang ontdekte veranderde dit helaas al snel.. Mijn haar is zeker twee of misschien wel drie keer zo dun als vroeger én het groeit ook nog eens ontzettend langzaam.

Zelf hou ik nooit zo van het neppe, maar dit vind ik helemaal geweldig! Ik had nooit verwacht dat het er zo mooi en vooral echt uit zou zien. Het is niet te lang, precies dezelfde kleur als mijn eigen haar en het ziet er onwijs natuurlijk uit. Nooit gedacht dat ik dit iets zou gaan vinden haha!

 

Body & Fit pakket

blogpakketjes

Het is alweer even geleden dat ik een bestelling plaatste bij Body & Fit. Maar nu ik de draad langzamerhand weer begin op te pakken met fitness en crossfit moet ik natuurlijk wel wat eiwitten in huis hebben. Body & Fit is gewoon mijn favoriet en steekt er wat mij betreft ver bovenuit in vergelijking met het andere aanbod in ons landje. In deze post kun je zien wat ik allemaal heb besteld!

 

MyMuesli

blogpakketjes

Eens in de zoveel tijd verstuurd MyMuesli weer een hele lading nieuwe smaken naar allerlei verschillende influencers over de hele wereld. En deze keer was dat de limited edition Golden Granola met balletjes van karamel en zeezout. Daar word ik natuurlijk razend enthausiast van. YUM!

 

Foodspring

blogpakketjes

Foodspring is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in sportvoeding. Natuurlijk vind ik het altijd onwijs leuk om nieuwe producten uit te proberen. Dus toen ik werd benaderd door Foodspring kreeg ik daarna direct een lief blogpakketje thuis opgestuurd met allerlei producten waar een sportfreak als ik helemaal blij van word. Zeker het proberen waard wanneer je weer eens wat eiwitten in moet slaan!

 

De nieuwste Fitbit Alta HR!

blogpakketjes

Daar is hij dan. De nieuwste fitbit die nu al een aantal weken te verkrijgen is. Zelf switchte ik een halfjaar geleden van de Polar A360 naar de Fitbit Charge 2. Maar nu ben ik natuurlijk onwijs benieuwd naar deze kleine gadget. En ik snap dat het ook best lastig is om te kiezen, er zijn natuurlijk zoveel verschillende hartslagmeters te verkrijgen. Daarom ga ik de drie bovenstaande sporthorloges met elkaar vergelijken waarop ik later een uitgebreide review zal gaan schrijven!

 

Ja, blogpakketjes krijgen is super leuk. Maar het is natuurlijk niet alles. Veel beginnende bloggers staren zich blind op dit soort dingen en beginnen met bloggen voor de gratis spullen en het geld. Maar geloof me, wanneer dat de reden is geweest om te starten met bloggen, gaat het hard tegenvallen..

Vind je dit leuk om te lezen, dan vind je deze post vast ook leuk!

 

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

 

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Johanne
    mei 26, 2017 at 11:31 am

    Leuke dingen krijg je! Zo’n juice cleansing lijkt mij ook wel wat. Maar dat over dunner haar en een stijltang komt wel binnen… Ik wist helemaal niet dat dat kon. Zou heel erg verklaren waarom het bij mij de afgelopen jaren ook dunner is geworden 🙁

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge