De 8 best gelezen artikelen van 2016

Dit jaar heb ik om precies te zijn 150 posts online gegooid. De een wat persoonlijker dan de ander en de andere met een vleugje sarcasme. In deze blogpost blik ik terug op de 8 best gelezen artikelen van 2016. Lees je mee? 

1 | Lieve mama

Het duurde even voordat ik op publiceren durfde te klikken, maar toch deed ik het. Ik schreef een brief voor mijn lieve mama die in 2011 overleed. Eigenlijk schreef ik dit puur en alleen voor mezelf, maar ik vond het eigenlijk zó mooi en omdat het echt recht uit mijn hart kwam, besloot ik toch om deze persoonlijke blog online te gooien. En ik heb er geen moment spijt van gehad omdat ik onwijs lieve reacties kreeg.

2 | Gezonde chocolade brownie

Gezond en chocolade brownie in één zin? Yes, dat leverde onwijs veel zoekverkeer op naar mijn blog. Ontzettend leuk dat ik ook veel foto’s toegestuurd kreeg van mensen die de brownie zelf hebben geprobeerd! Ik moet hem binnenkort zelf snel weer eens maken, hij is namelijk onwijs lekker!

best gelezen artikelen

3 | Ik zou echt omvallen

Weer een iets persoonlijkere blogpost waarover ik een tikkeltje nerveus werd om hem online te zetten. Via Instagram deelde ik een foto van mijn mealprep van die dag. Veel mensen reageerde erg negatief onder die foto waardoor ik hem snel van Instagram af heb gehaald. Maar daar kon ik het niet bij laten zitten, het knaagde namelijk aan me. Ik vond de reacties naar en heb er uiteindelijk deze blog over geschreven.

4 | Mijn lekkerste Body & Fit musthaves

Ik bestel maandelijks allerlei lekkere en handige dingen op de website van Body & Fit. Daarom leek het mij tof om eens te delen wat ik zoal bestel. En blijkbaar vonden jullie dit onwijs leuk om te lezen aangezien mijn blog overstroomde van bezoekers. Inmiddels is mijn winkelwagentje de laatste tijd met andere producten gevuld. Binnenkort zal ik hierover een nieuwe blog schrijven.

best gelezen artikelen

5 | Sinner sunday Oreo cheesecake recept

Deze post hoort zeker bij de best gelezen artikelen van 2016! Ik word zelf helemaal hondsdol als ik na een tijd weer een stuk Oreo cheesecake voor m’n snufferd heb staan. Dit is echt een hemels recept en zeker een aanrader om te maken als je gasten over de vloer krijgt.

6 | Norecipeforlife gaat per direct stoppen

Nog geen maand geleden maakt ik het bekend. Ik vertelde jullie dat ik zou gaan stoppen met Norecipeforlife en voortaan doorga met mijn eigen naam, Kyara Esteva. In deze blog liet ik weten dat mijn interesses niet meer alleen bij voeding en gezondheid lagen, maar bij zoveel meer. Ik heb er tot op het heden geen spijt van gehad!

7 | Bloemkoolpizza

In samenwerking met Magioni mocht ik afgelopen jaar een bloemkoolpizza recept in elkaar flansen voor RTL Boulevard. Bloemkool is nooit mijn favoriet geweest. Sterker nog, ik heb het nooit lekker gevonden. Tot dat ik deze variant ontdekte. De keuken is na afloop wellicht een bende, maar dit is zeker weten het proberen waard!

best gelezen artikelen

8 | Waarom ik hardlopen kut vind

Omdat ik toch van een vleugje sarcasme houd, schreef ik deze blog na mijn ervaring met hardlopen. Inmiddels vind ik het veel minder kut dan eerst, maar als je toch wilt weten hoe ik me toen voelde, moet je deze blogpost maar even lezen!

Dat waren ze alweer. Mijn 8 best gelezen artikelen van 2016! Welke vond jij het leukste?

Liefs,

Kyara

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge