Ben ik nu een officiële blogger?

officiële blogger

Holy shi… Hier heb ik dus al die tijd naartoe gewerkt. It’s official.. en wat vind ik dit gaaf zeg! Dat deze uit de hand gelopen hobby is uit gegroeid tot zoiets enorm groots had ik zelf natuurlijk nooit verwacht. En stiekem ben ik wel een klein beetje trots op mezelf dat ik gewoon een eigen blog in elkaar heb gezet. Toch weer iets kunnen afvinken op mijn bucketlist.

Nee. Ik heb inderdaad geen uniek idee en ik ben waarschijnlijk de 48538898e ‘fitgirl’. Maar dat is voor mij helemaal niet belangrijk. Wat ik wel belangrijk vind, is het inspireren en motiveren van jullie én van mezelf. Schrijven is altijd al iets geweest wat ik leuk heb gevonden én waar ik ook nog eens goed in was. Wat is er dan leuker om mijn passies te combineren en er deze creatie van te maken. Jullie lezers geven mij enorm veel motivatie en inspiratie om hier nog harder voor te knokken. Echt, het betekent meer voor me dan jullie zouden denken. Ik merk gewoon dat motivatie zo’n grote rol speelt in het bereiken van doelen. Daarom probeerde ik voor mezelf een motiverende omgeving te creëren en daar spelen jullie een ontzettende grote rol in. Niet alleen jullie lezers, maar ook alle andere bloggers die ik vanaf het begin al volg en waardoor ik ook weer geïnspireerd en gemotiveerd door werd.

Lees ook: 12 gratis WordPress thema’s voor bloggers

 

Officiële blogger

Maar nu is het dus zo ver, mijn eigen officiële blog.. En nu? Ik heb zoveel ideeën die ik uit wil gaan werken en ik weet zeker dat jullie mij ook weer op ideeën zullen brengen. Op deze blog zullen jullie vooral op de hoogte gehouden worden over alles waar ik op dit moment mee bezig ben. Denk vooral aan mijn eigen journey, leuke recepten, tips, reviews en ga zo maar door. Ik start binnenkort zelfs mijn eigen YouTube kanaal waar je je al op kunt abonneren! Vergeet vooral ook niet dat ik zelf ook nog op een ontdekkingsreis ben, en als een nieuwsgierig aapje nog zo veel mogelijk wil leren over alles wat te maken heeft met sport, voeding en een gezonde lifestyle.

officiële blogger

Er komt binnenkort vast een leuke blogpost of vlog voorbij waarin ik mezelf wat beter aan jullie zal voorstellen. Ik vind het namelijk wel erg belangrijk dat jullie de echte Kyara leren kennen. Daarnaast vind ik het altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten die deze zelfde passies delen. Jullie kunnen mij daarom altijd een bericht sturen indien jullie vragen, opmerkingen of tips hebben! Klik even op het kopje contact zodat je daar verder alle informatie kunt vinden.

Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in. Ik hoop jullie stiekem ook!

 

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

2 Comments

  • Reply
    Henk
    februari 16, 2016 at 3:59 pm

    Super mooi

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge