Aliexpress shoplog: Leuke T-shirts onder de 5 euro!

Aliexpress shoplog

Zie hier mijn eerste shoplog én mijn eerste Aliexpress bestelling! Aliexpress was voor mij nogal onbekend. Ik hoorde hier en daar wel eens iemand praten over deze online winkelketen, maar had zelf nooit echt de neiging om zelf door al die prullen naar hebbedingetjes te zoeken. Tot dat ik steeds vaker vriendinnen en bekende met iets tofs zag lopen wat zij besteld hadden op Aliexpress. ”Laat ik dan toch maar even een kijkje nemen”, dacht ik toen. Na 2 uur als een hersendode achter de laptop te hebben gezeten, zat mijn winkelmandje vol met ongeveer 30 verschillende items. Nu snap ik waarom iedereen steeds zegt dat Aliexpress zo verslavend kan zijn. Vooral omdat al deze shirtjes ook onder de 5 euro waren!

Lees ook: blogpakketjes krijgen is gewoon awesome

Een van de redenen waarom ik nooit iets bestelde was ook omdat ik keer op keer weer hoorde dat je ongeveer vier jaar op een pakketje moest wachten. Gek genoeg viel dat bij behoorlijk mee. Ik kreeg deze vier shirts allemaal apart door de brievenbus op dezelfde dag, twee weken nadat ik ze besteld had. Ik zet de linkjes bewust niet onder de foto aangezien deze vaak toch verlopen. Tik gewoon de tekst in bij Aliexpress die op het T-shirt staat. Dan zul je ze zelf vast vinden!

 

Aliexpress shoplog

Aliexpress shoplog

 

Aliexpress shoplog

 

Aliexpress shoplog

 

Aliexpress shoplog

 

Aliexpress shoplog

Dit was mijn korte Aliexpress shoplog. Ze zijn echt tof hé? Vooral die met die kat vind ik onwijs leuk. Zodra mijn andere prulletjes binnen komen laat ik het jullie weten. Er zijn namelijk nog zo’n 7 a 8 T-shirts onderweg. Om vragen voor te zijn; de shirts zitten prima. Ik heb bewust maat M gekozen zodat ze iets losser vallen. Dat vind ik namelijk wat stoerder staan dan wanneer ze heel strak zitten en je alles kunt zien. Nu ben ik natuurlijk wel heel erg benieuwd welk shirt jij de leukste vind? Let me know!

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op InstagramFacebookBloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

1 Comment

 • Reply
  laura
  september 16, 2017 at 9:44 am

  ah, leuke shirts en die gele vind ik zo leuk! alleen zo jammer dat het altijd lang duurt voor je ze binnen krijgt.
  laura onlangs geplaatst…WOENSDAGOCHTEND.My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge