Aliexpress shoplog: Gouden chokers en accessoires

Aliexpress shoplog gouden chokers

Sinds een paar maanden ben ik stapelgek van Ali Express en bestel ik regelmatig nieuwe hebbedingetjes die ik eigenlijk helemaal niet nodig heb. Denk bijvoorbeeld aan dit artikel waarin ik liet zien welke T-shirts ik kocht onder de 5 euro. En in dit artikel vertelde ik even hoeveel geld ik uitgaf aan Washi Tape.

Het kost natuurlijk geen drol, al die spulletjes. Daarom vind ik het nog leuker om allerlei prulletjes te bestellen. Net als deze lading aan gouden chokers, gouden oorbellen en andere accessoires van Ali Express. Ik kan niet genoeg sieraden en accessoires in huis hebben.Natuurlijk komt er ook wel eens iets binnen wat er iets minder charmant uitziet, zoals de ketting met het kristal. Deze zag er heel anders uit dan op de foto, zonder lijmresten enzo. Maar dit gebeurd helaas wel eens. Gelukkig is het een ketting van onder de een euro en geen ketting van vijftig euro.

 

Aliexpress shoplog gouden chokers

Hieronder kun je een aantal foto’s vinden van de items die ik kocht. Aan het kleine kapstokje hangen meerder sieraden en een horloge, deze zijn niet van Ali Express maar heb ik ergens anders gekocht of gekregen. Ik probeer de juiste linkjes onder de foto te plaatsen. Deze kunnen verlopen in de loop der tijd.

Aliexpress shoplog gouden chokers

Aliexpress shoplog gouden chokers

Deze ketting vind je hier!

 

Aliexpress shoplog gouden chokers

Aliexpress shoplog gouden chokers

Deze ketting vind je hier!

 

Aliexpress shoplog gouden chokers

De onderste ketting vind je hier!

 

Aliexpress shoplog gouden chokers

Deze oorbellen vind je hier!

 

Aliexpress shoplog gouden chokers

Dit sjaaltje vind je hier!

 

Aliexpress shoplog gouden chokers

Deze headband vind je hier!

 

Hopelijk staat er iets tussen deze Aliexpress shoplog wat ook in jouw sierradenkistje past en heb je ook nog het geluk dat de link het nog steeds doet. Deze worden zo nu en dan verwijderd of aangepast, vandaar. Is dat het geval, dan kun je simpelweg op de website van Aliexpress zelf de kenmerken van het sieraad intypen. Dan kom je namelijk al een heel eind. Verder zijn de meeste kettinkjes van TOMTOSH, daar kun je hem dus ook op vinden.

Liefs,
Kyara

Volg je mij naast Instagram en Facebook ook nog eventjes op Bloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge