5 redenen waarom ik een powervrouw ben

powervrouw

Ik doe ook gewoon maar wat. Maar naast werken, sporten en heel veel eten vind ik het ook leuk om nieuwe dingen uit te proberen, de avonturier uit te hangen en mezelf te blijven ontwikkelen. Ik ben altijd wel in voor iets nieuws, en zie mezelf de laatste tijd toch wel echt evalueren in een echte powervrouw. En de laatste weken zijn er zo absurd veel verschillende girlboss dingen op mijn pad gekomen, waardoor ik getriggerd werd en er daarom ook wel een blog over moest schrijven.

 

1 | Begonnen met autorijles

Ja, ik ben inderdaad 21 jaar en begin nu pas met lessen voor mijn autorijbewijs. Wat is daar mis mee? Juist, helemaal niets. Ik moet zeggen dat autorijden mij altijd ontzettend eng leek en ik altijd wel een beetje bang ben geweest om tijdens mijn eerste les direct de sloot in te kukelen. Maar gek genoeg blijk ik een klein talentje te zijn op de weg en vind ik het ontzettend leuk. Hopelijk heb ik eind deze zomer mijn rijbewijs in the pocket! En oja Chris, sodemieter op.

powervrouw

 

2 | Ik vlog erop los

Ik probeer vaker mijn camera erbij te pakken en word daardoor ook steeds beter in het editen. Naast bloggen en foto’s maken vind ik video’s maken ook steeds leuker. In het begin probeerde ik iedere zondag een video te uploaden, maar ik kwam er al snel achter dat dit knap lastig was. Nu probeer ik langzaam de draad weer op te pakken en in ieder geval een keer per week iets op Youtube van me te laten horen. Heb jij je al geabonneerd? Doen! Vind ik leuk!

3 | Persoonlijker schrijven

Wanneer je mij vorig jaar vertelde dat ik zo’n post als vorige week online zou knallen, zou ik je keihard in je gezicht uitlachen. Maar gek genoeg schrijf ik de laatste tijd juist steeds vaker persoonlijker. Ook al vind ik het dood eng om te doen, ik stap hierdoor ook weer een beetje uit mijn eigen comfort zone. En dat is echt iets wat een echte powervrouw doet, toch?

powervrouw

 

4 | Abseilen van de Euromast

Yes, je leest het goed. Ik ben samen met Louise (@louiselangendoen) van De Euromast geklauterd. En man man man, wat was dit rete spannend op ruim 150 meter hoogte. De foto zegt denk ik al genoeg. Ik lach dan wel, maar heb stiekem m’n broek vol gescheten. De vlog kun je hier bekijken (niet vergeten om te abonneren!).

powervrouw

 

5 | De bucketlist van een powervrouw

Daar is hij dan. Na lang denken en schrijven heb ik eindelijk mijn bucketlist afgewerkt en online gegooid. En ik zal je alvast vertellen dat parachute springen en bungeejumpen er absoluut niet tussen staan. Wel wil ik eens aanwezig zijn bij een bevallig en een rups zien veranderen in een vlinder. De hele lijst van 54 interessante en soms ook gekke dingen vind je hier.

powervrouw

Dus, ben ik nu powervrouw genoeg of vind je mij nog steeds een saaie doos?

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge