Yummy avocado burgers!

avocado burgers

Beau,  gastblogger van Norecipeforlife.nl, verwent ons ééns in de paar weken met een van haar onwijs lekkere recepten. Benieuwd naar dit recept? Lees dan snel verder!

Deze yummy avocado burgers zijn ideaal als je zin hebt in junkfood, maar niet meteen all the way wilt gaan. Serveer dit gerecht met oven gebakken zoete aardappelfrietjes en geniet op een verantwoorde manier van een heerlijk gerechtje!

Ingrediënten (2 pers)
1 avocado, in plakjes
2 flinke handjes spinazie
2 runderburgers
2 broodjes, afgebakken
komkommer, in plakjes
alfalfa
peper en zout
olie, om in te bakken

koekenpan
keukenmachine

Bereidingswijze
Verwarm wat olie in de pan en bak hierin de burgers om en om gaar. Mix in de tussentijd de spinazie en een halve avocado in de keukenmachine tot een pesto en breng op smaak met wat peper en zout.

Snijd de overgebleven helft van de avocado in plakjes en snijd de broodjes open en leg ze kort even in de koekenpan. Besmeer de onderste helften met de pesto en leg de burgers en plakjes avocado, alfalfa en komkommer erop. Dek af met de bovenkanten en serveer eventueel met de rest van de pesto. 

 

avocadoburger

 

Hoe maak je deze burgers nog lekkerder?
Wil je je burger helemaal afmaken? Doe er dan een plakje kaas en een spiegelei bij. Een hemelse combinatie als je het mij vraagt!

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge