KYARA’S 25K WINACTIE WEEK

witLieve lezers,

Wauw. Een paar dagen geleden bereikte ik de grote 25K op mijn Instagram. Gewoon 25 duizend toppers van jullie die mij willen volgen, en wat ben ik daar blij mee. Jullie zijn toppers die niet alleen ik probeer te inspireren, maar jullie motiveren mij ook iedere dag weer opnieuw!

Daar wil ik jullie graag voor bedanken door middel van een winactie. Wat zeg ik, één winactie? Nee, ik ga dit natuurlijk groter aanpakken. Er staan deze week winacties op de planning van hele, hele, hele toffe merken. Iedere dag om 20.00 komt er hier, in deze blogpost, weer een nieuwe winactie online waar jullie allemaal kans op kunnen maken!

Maandag: Winactie Body & Fit bak pakket 

WINACTIE WEEK

Wat kun je precies winnen:

Kokosolie extra virgin BIO (555 ml)
Pure Cacao Nibs (250 gram)
Smart Cooking Spray (400 sprays)
Natural Flavouring (999 drops)
Pure Amandelmeel (500 gram)
Healthy & Fit Summer Special

Dit pakket heeft een waarde van €31,-

Wat moet je doen om kans te maken?

Zorg ervoor dat je mijn Facebook pagina en mijn Instagram account volgt en laat in een reactie onder mijn Instagram of Facebook post weten of jij dit pakket binnenkort thuis wilt ontvangen! Alle winnaars worden woensdag avond op 3 augustus bekend gemaakt.

Easy as that, good luck!

Dinsdag: Winactie 3X Bananas And Bread box

WINACTIE WEEK

Wat kun je precies winnen?

Als je meedoet maak je kans op één van de drie boxen
van Bananas And Bread. In deze box vind je de
ingrediënten om drie overheerlijke bananenbroden te
maken in drie verschillende smaken.

Wat moet je doen om kans te maken?

Volg mijn Instagram account en tag onder mijn Instagram post 3 keukenhelden die net zo dol zijn op bananenbroden als jij! Wie weet staan jullie binnenkort samen in de keuken om deze gezonde snack zelf te proeven!

Woensdag: Winactie Polar A360

Wat kun je precies winnen?

Het gave sporthorloge, de Polar A360 (t.w.v. €179,-), kun jij binnenkort om jouw pols dragen! Hij meet de hartslag via de pols. Hierdoor is er dus geen borstwand nodig om alles in de gaten te houden. Hij is waterdicht en geeft zelfs meldingen die je binnenkrijgt op je telefoon. Hij meet activiteit 24/7 en geeft dus ook resultaten over jouw nachtrust! Ik kan al niet meer zonder..

Wat moet je doen om kans te maken?

Hij kan binnenkort van jou zijn! Like en deel/repost de foto van de Polar A360 via mijn Instagram of Facebook!

Donderdag: Winactie Body & Fit mijn favoriete supplementen

Winactie Body & Fit

Wat kun je precies winnen?

We zitten alweer op dag vier van deze winweek. Vandaag de beurt aan een van mijn favoriete Body & Fit pakketten. Deze keer mijn favoriete supplementen. Hier vallen onder:

Een zak Smart Protein (750 gram)
Een zak Whey Perfection (750 gram)
Een zak Micellar Casein Perfection (750 gram)
Een maandverpakking Total Health
Hair, Skin, Nails tabletten
Shakebeker Pro

Wat moet je doen om kans te maken?

Ik moest even nadenken om iets leuks te verzinnen voor deze winactie. Maar ik denk dat ik wel iets leuks heb bedacht. Voeg me daarom toe op Snapchat (username norecipeforlife) en stuur me via daar een foto en laat me weten wat jouw favoriete eiwitshake smaak! Heb je geen Snapchat? Dan kan je ook onder mijn Instagram of Facebook post reageren!

Good luck!

Vrijdag: 3-daagse Detox Kuur van Juizscoldpressed

Winactie Detox

Wat kun je precies winnen?

Deze keer kun je en drie daagse detox kuur winnen van Juizscoldpressed. Deze kuur is speciaal op je lichaam een extra boost te geven, te ontgiften en wellicht om die extra kilo’s eraf te krijgen! Je kunt zelf kiezen of je een all day kuur of een till diner kuur wilt volgen.

Wat moet je doen om kans te maken?

Tag onder mijn Instagram foto 3 tot 6 vriendinnen dit deze kuur wellicht ook interessant vinden om te volgen en wie weet ligt deze kuur binnenkort bij jou in de koelkast.

Zondag: Winactie sportoutfit van Aesthetix Era

Winactie

Wat kun je precies winnen:

Wanneer je deze actie wint, ontvang je thuis deze sportbh en het bijpassende sportbroekje in de maat naar keuze.

Wat moet je doen om kans te maken?

Like mijn post op Instagram en tag daaronder 3 tot 6 van jouw favoriete sportbuddy’s!

 

Je kunt tot woensdag 3 augustus met al deze bovenstaande winacties meedoen! Neem morgen avond om 20.00 nog eens een kijkje op deze blog om te zien wat je nog meer kunt winnen..

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge