101 life hacks die jouw leven weer zin geven

life hacks

Sparkly Specials. De rubriek waarin ik even stil sta en terug kijk op mijn favoriete en meest speciale momentjes van de afgelopen tijd. Maar denk ook aan leuke tips, weetjes, belevenissen en favorieten. Lees je gezellig mee?

101 life hacks

Wanneer ik me weer eens verveel dood ik de tijd door als een hersenloze nerd het internet af te struinen. Of ik geef mijn geld uit aan kledingstukken die ik nooit ga dragen, ontdek nieuwe blogs of kom toevallig life hacks tegen die ik jullie absoluut niet wil ontnemen.

Ik steel geen content van andere websites, dat vind ik stom en je kan er ook nog eens door in de problemen komen. Daarnaast vond ik het een beetje onnodig om al deze hacks te vertalen, over te typen en te plaatsen op mijn eigen blog. Dus klik daarom even op deze link om de life hacks te zien die jouw leven weer zin geven.

You can thank me later!

Liefs,
Kyara

Volg je me ook op Instagram, Facebook, Bloglovin en YouTube?

Reacties

Reacties

You Might Also Like...

1 Comment

 • Reply
  Bjorn
  augustus 8, 2017 at 8:23 am

  En ik maar telkens die post-its weggooien…
  Heb maar gelijk even mijn toetsenbord schoongemaakt en je hebt een nieuwe volger 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge